KAMUX KASKO – KATTAVA, SELKEÄ JA EDULLINEN

Edullinen kaskovakuutus Kamuxin asiakkaille alkaen 375 €/v

Kamux Kaskon saat yksityishenkilönä henkilö- ja pakettiautoille OP:n liikennevakuutuksen yhteydessä.

Kamux Kasko sisältää seuraavat turvat: kolarointi-, pysäköinti-, eläintörmäys-, palo-, varkaus-, ilkivalta-, autopalvelu-, oikeusturva-, ulkomaan vastuu- ja rahoitusturva. Laaja taso sisältää lisäksi lasiturvan ja superlunastuksen sekä valinnaisena keskeytysturvan.

AUTON MYYNTIHINTA PERUSTASO VUOSIMAKSU LAAJA TASO VUOSIMAKSU
Alle 30 000 € 375 € 475 €
Yli 30 000 € /
alle 60 000 €
475 € 575 €

Kamux Kasko on selkeä ja edullinen oman henkilö- tai pakettiauton turva, jonka saat OP:n liikennevakuutuksen yhteydessä. Voit valita Kamux Kaskoosi joko perus- tai laajan tason. Kamux Kaskossa ei ole bonusta, joten sattuneet vahingot eivät vaikuta vakuutuksesi hintaan.

Ottamalla laajemman Kamux Kaskon saat edullisesti vieläkin laajemman turvan: lasiturva korvaa tuulilasin ja auton ikkunoiden kiveniskemät, superlunastus auttaa uuden auton hankinnassa. Valitsemalla laajaan tasoon keskeytysturvan, saat lisäksi sijaisauton. OP:n omistaja-asiakkaana kerrytät lisäksi Kamux Kaskosta OP-bonuksia, joilla voit maksaa pankkipalveluita tai vakuutusmaksuja. Lue lisää osoitteesta op.fi/omistajaksi.

Mitä Kamux Kasko Korvaa?

Kasko on vapaaehtoinen autovakuutus. Sen avulla varaudut omaan autoosi kohdistuviin erilaisiin pelti- ja lasivaurioihin ja varmistat, että saat vahingon sattuessa apua nopeasti. Korvaamme kaskosta vahinkoja, jotka kohdistuvat autoosi, autosi ohjehintaan sisältyviin kiinteisiin tai ainoastaan autossa käytettäviksi tarkoitettuihin varusteisiin ja säilytettäviin talvi- tai kesärenkaisiin.

Missä vakuutus on voimassa?

Kamux Kasko on voimassa kaikkialla Euroopassa ja sen ulkopuolisissa vihreän kortin sopimusmaissa seuraavia poikkeuksia lukuun ottamatta:

  • Kasko on voimassa vain Venäjän Euroopan puoleisella alueella
  • Henkilöautojen varkausturva ei ole voimassa Venäjällä, Valko-Venäjällä, Ukrainassa eikä Moldovassa, ellei siitä ja voimassalolalueen erityisehdoista ole sovittu erikiseen.
  • Ulkomaan vastuuturva on voimassa Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolisissa vihreän kortin sopimusmaissa lukuunottamatta Irania, Tunisiaa ja Marokkoa.

OP auttaa, kun vahinko sattuu

Autovahingon sattuessa soita Kamux Kasko -asiakkaiden korvauspalvelun numeroon 010 253 4400. Palvelemme ma-pe klo 8-18. Muissa vahinkotilanteissa voit tarkistaa ohjeet OP Vahinkoavusta osoitteesta vahinkoapu.op.fi.

 
 

Kamux Kasko -vakuutuksen myöntää OP Vakuutus Oy. Kamux toimii OP Vakuutus Oy:n asiamiehenä.

 
OP Vakuutus Oy toimii vakuutuksen osalta asiakkaiden henkilötietojen rekisterinpitäjänä, lisätietoja www.op.fi/tietosuoja.
 
OP Vakuutus Oy, y-tunnus 1458359-3, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.