Valitse kiinteähintainen huoleton kuukausimaksuautoilu!


Kamux Huoleton on palvelu, joka mahdollistaa autoilun ilman yllättäviä kuluja. Maksat kiinteää kuukausihintaa, johon sisältyvät autosi huollot, korjaukset ja katsastukset. Sitoudut palveluun valintasi mukaan joko 12 kk tai 24 kk määräajaksi, jonka jälkeen voit päättää sopimuksen kuukauden irtisanomisajalla milloin haluat ja palauttaa auton ilman kuluja, tai vaihtaa auton toiseen Huoleton-autoon.Lisäksi palvelu mahdollistaa autostasi luopumisen etukäteen tiedossasi olevalla hinnalla - näin myös mahdollinen jäännösarvoriski on poistettu harteiltasi.


Vaivaton arki

Voit autoilla ilman, että sinun tarvitsee murehtia yllättävistä huolto- ja korjauskuluista tai autosi arvon alenemisesta.

Joustava sopimuskausi

Määräaikaisuuden jälkeen voit päättää palvelun vain kuukauden irtisanomisajalla, tai jatkaa sopimusta jopa neljän vuoden ajan.

Selkeä hinnoittelu

Kuukausihinta on etukäteen tiedossa, eikä se muutu, vaikka maailma ympärillä muuttuisikin.cta

Kamux Huoleton

Pääset tarkastelemaan Kamux Huoleton -autovalikoimaamme alla olevasta painiikeesta.

Aloita huoleton autoiluNäin Kamux Huoleton toimii

Järvenpää_rekry

Hankinta

Hankkiessasi autoa, mieti millaiseen tarpeeseen auto tulee ja minkä verran arvioit ajavasi vuodessa. Voit päättää haluatko sitoutua palveluun 12 kk vai 24 kk ajaksi. Sitoutumisjakso tarkoittaa sitä aikaa, jonka tiedät vähintään autoa pitäväsi. Sitoutumisjakson jälkeen voit irtisanoa palvelun koska tahansa kuukauden irtisanomisajalla tai vaihtaa toiseen Huoleton- autoon.. Alustavan arvion kuukausihinnasta näet helposti avaamalla auton tiedot ja valitsemalla Kamux Huoleton -laskurista haluamasi määräajan sekä kilometrimäärän. Tarkan tarjouksen kuukausihinnasta saat olemalla yhteydessä Kamuxin Huoleton -myyjään.

Ideapark Lempäälä 2022 2000px-26

Käyttö

Kamux Huoleton on nimensä veroinen, kun huolto tulee ajankohtaiseksi tai jos autoon tulee vikaa. Saat käyttöösi yhteysnumeron, johon soittamalla huoltokäynti järjestyy vaivatta. Toimitat vain auton sovittuna aikana sovittuun korjaamoon ja noudat auton, kun huolto on tehty. Voit siis nauttia autostasi ja ajamisesta vailla turhia huolia. Voit siis nauttia autostasi ja ajamisesta vailla turhia huolia.

Card Image Example

Sopimuksen päättäminen

Kun 12 kk tai 24 kk sitoutumisjakso on päättynyt, voit luopua Huoleton-autostasi milloin tahansa kuukauden irtisanomisajalla. Riitää, että ilmoitat haluavasi päättää sopimuksen. Sitoutumisjakson jälkeen voit myös vaihtaa auton toiseen Huoleton-autoon, joka vastaa paremmin senhetkisiä tarpeitasi. Voit tällöin myös vaihtaa auton ihan pelkästä vaihtamisen ilosta!


Kamux Huoleton usein kysyttyä

01
02
03
04
05


cta

Kamux Huoleton

Pääset tarkastelemaan Kamux Huoleton -autovalikoimaamme alla olevasta painiikeesta.

Aloita huoleton autoilu


Millaisia vaihtoehtoja kiinteällä kuukausiveloituksella autoiluun on tarjolla?


Yhä useampi autoilija tai sellaiseksi haluava kaipaa ennustettavuutta autoilun kuluihin maksamalla autoilustaan kiinteää kuukausihintaa, joka kattaa keskeisimmät auton omistamiseen liittyvät kulut. Markkinoille onkin tullut erilaisia mahdollisuuksia huolettomampaan autoiluun. Moni toimija puhuu omasta ratkaisustaan yksityisleasinginä, mutta ovatko kaikki ratkaisut todella leasingia ja mitä vaihtoehtoja yksityisleasingille on?


Yksityisleasing - auto pitkäaikaisella vuokrasopimuksella

Yksityisleasing on ollut yksi eniten puhuttaneista ja esillä olleista autoiluvaihtoehdoista. Yksityisleasingissä on kyse pitkäaikaisesta vuokraamisesta, jossa autoilija vuokraa auton kiinteällä kuukausimaksulla palveluntarjoajalta sovituksi ajaksi. Sopimuksen päätyttyä autoilija yleensä palauttaa auton palveluntarjoajalle.

Yksityisleasing-sopimusten sisällöt voivat vaihdella eri toimijoiden välillä ja eri sopimuksiin saattaa sisältyä erilaisia ehtoja. Esimerkiksi sopimuksen pituus ja joustavuus vaihtelevat.


Kamux Huoleton - omistamiseen perustuva joustava vaihtoehto yksityisleasingille

Vaihtoehtona yksityisleasingin kaltaiselle vuokraamiselle Suomen johtava käytettyjen autojen myyntiketju Kamux on kehittänyt Kamux Huoleton -palvelun. Kamux Huoleton perustuu auton rahoitussopimuksen ja huolto- ja korjaussopimuksen muodostamaan pakettiin. Palveluun kuuluu, että saat myös ennakkoon tietoosi millä summalla autoasi tarjotaan ostettavaksi sopimuskauden päättyessä. Näin vältät myös auton myymisestä koituvan vaivan.

Kamux Huoleton -palvelulla on yksi kiinteä kuukausihinta, joka kattaa autosi rahoituksen kuukausierän ja mahdolliset huollot, korjaukset, katsastuskulut sekä auton arvonaleneman. Kamux Huoleton -sopimus tehdään joillakin seuraavista määräajoista:


  • 12 tai 24 kuukaudeksi tai

  • kunnes kokonaisajomäärä autolla saavuttaa 150 000 km rajan tai

  • autolle tulee 8 vuotta ikää.


Kamux Huoleton joustaa elämäntilanteesi mukaan – 12 kuukauden jälkeen voit luopua autostasi kuukauden irtisanomisajalla. Sopimuksen päättäminen on helppoa – ilmoitat asiasta kuukautta ennen ja määräpäivänä palautat auton. Jos haluat pitää auton sopimuksen päätyttyä, viimeisen suuremman rahoituksen maksuerän maksamalla kuittaat jäljellä olevan rahoituksen pois ja voit pitää auton.Alla olevassa taulukossa vertasimme Kamux Plus -palvelun hyötyjä yksityisleasingiin ja oman auton omistamiseen.

Kamux Huoleton


Parhaat syyt valita Kamux Huoleton:


  • Laaja valikoima uudehkoja autoja edullisella kuukausihinnalla Kamuxin omasta Kamux Huoleton -vaihtoautovalikoimasta.

  • Yksi kuukausihinta kattaa auton osamaksun, huollot, korjaukset ja katsastukset.

  • Osamaksupohjainen ratkaisu – Maksat autoa itsellesi vuokraamisen sijaan.

  • Auto ilman käsirahaa – Et tarvitse käsirahaa Kamux Huoleton -sopimusta varten.

  • Joustava sopimusaika – Valintasi mukaan sitoudut palveluun joko 12 tai 24kk ajaksi, jonka jälkeen sopimus on päätettävissä milloin vain kuukauden irtisanomisajalla.

  • Tarvitset autollesi kaskovakuutuksen, joka hoituu myös Kamuxilta – Kamux Kasko

  • Halutessasi Kamux Kotiintoimitus tuo auton kotiovellesi!