Usein kysytyt kysymykset kuukausimaksuautoilusta

Mikä on Kamux Huoleton?

Kamux Huoleton on vaivaton - Voit käyttää autoasi ilman, että sinun tarvitsee murehtia yllättävistä huolto- ja korjauskuluista tai autosi arvon alenemisesta. Kamux Huoleton -palvelun kiinteä kuukausihinta kattaa kaikki nämä sekä katsastuskulut.

 

Joustaako Kamux Huoleton, jos elämäntilanteeni muuttuu?

Kamux Huoleton on joustava. Jos et jostain syystä tarvitsekaan autoasi, et ole sitoutunut omistukseen vuosiksi. 11kk jälkeen voit luopua autostasi kuukauden irtisanomisajalla tai voit jatkaa palvelun voimassaoloa edelleen aina 48 kk asti tai kunnes kokonaisajomäärä autolla saavuttaa 150 000 km rajan tai autolle tulee 8 vuotta ikää.

 

Millaisiin autoihin voin saada Kamux Huoleton -palvelun?

Löydät kaikki autot, joihin palvelu on tarjolla nettisivultamme Kamux Huoleton.

 

Kuinka voin ostaa Kamux Huolettoman?

Saat lisätietoja ja voit ostaa Kamux Huoleton -palvelun ottamalla yhteyttä Helsingin Konalan Kamux-liikkeeseemme.

Käsirahaa ei tarvita. Sopimuksen luominen kuitenkin vaatii hyväksytyn luottopäätöksen.

 

Mikä on palvelun hinta ja mistä näen hinnan palvelulle?

Voit tarkistaa kuukausiveloituksen suoraan sivustomme kautta. Valitse vain haluamasi ajomäärä ja näet hinnan valitsemasi auton osamaksulle ja Kamux Huoleton -palvelulle.

 

Aiheutuuko kuukausiveloituksen lisäksi muita kuluja?

Vaikka sinun ei tarvitse murehtia huolto- eikä korjauskuluista, on kuitenkin hyvä huomioida, ettei palvelu kata viranomaismaksuja (näihin luetaan esim. ajoneuvovero sekä mahdolliset pysäköintisakot jne.) eikä esim. renkaiden säilytystä, uusimista eikä kausivaihtoja. Autolle täytyy solmia liikenne- ja kaskovakuutus, joiden kustannukset ovat sinun vastuullasi. Meidän kauttamme voit ostaa Kamux Kaskon, joka on edullinen ja helppo valinta kaskovakuutukseksi.

Mahdollisessa vahinkotapauksessa maksat omavastuun ja huolehdit auton toimittamisesta korjaukseen.