Edullinen kaskovakuutus Kamuxin asiakkaille alkaen 375 €/v

Kamux Kaskon saat yksityishenkilönä henkilö- ja pakettiautoille Pohjola Vakuutuksen liikennevakuutuksen yhteydessä.

Kamux Kasko sisältää seuraavat turvat: kolarointi-, pysäköinti-, eläintörmäys-, palo-, varkaus-, ilkivalta-, autopalvelu-, oikeusturva-, ulkomaan vastuu- ja rahoitusturva. Laaja taso sisältää lisäksi lasiturvan ja superlunastuksen sekä valinnaisena keskeytysturvan. Kolarointiturvan omavastuu 300 €.

AUTON MYYNTIHINTA PERUSTASO VUOSIMAKSU LAAJA TASO VUOSIMAKSU
Alle 30 000 € 375 € 475 €
Yli 30 000 € /
alle 60 000 €
475 € 575 €

Kamux Kasko on selkeä ja edullinen oman henkilö- tai pakettiauton turva, jonka saat Pohjola Vakuutuksen liikennevakuutuksen yhteydessä. Voit valita Kamux Kaskoosi joko perus- tai laajan tason. Kamux Kaskossa ei ole bonusta, joten sattuneet vahingot eivät vaikuta vakuutuksesi hintaan.

Ottamalla laajemman Kamux Kaskon saat edullisesti vieläkin laajemman turvan: lasiturva korvaa tuulilasin ja auton ikkunoiden kiveniskemät, superlunastus auttaa uuden auton hankinnassa. Valitsemalla laajaan tasoon keskeytysturvan, saat lisäksi sijaisauton. OP:n omistaja-asiakkaana kerrytät lisäksi Kamux Kaskosta OP-bonuksia, joilla voit maksaa pankkipalveluita tai vakuutusmaksuja. Lue lisää osoitteesta op.fi/omistajaksi.

 

Mitä Kamux Kasko Korvaa?

Kasko on vapaaehtoinen autovakuutus. Sen avulla varaudut omaan autoosi kohdistuviin erilaisiin pelti- ja lasivaurioihin ja varmistat, että saat vahingon sattuessa apua nopeasti. Korvaamme kaskosta vahinkoja, jotka kohdistuvat autoosi, autosi ohjehintaan sisältyviin kiinteisiin tai ainoastaan autossa käytettäviksi tarkoitettuihin varusteisiin ja säilytettäviin talvi- tai kesärenkaisiin.

 

Missä vakuutus on voimassa?

Kamux Kasko on voimassa kaikkialla Euroopassa ja sen ulkopuolisissa vihreän kortin sopimusmaissa seuraavia poikkeuksia lukuun ottamatta:

  • Kasko on voimassa vain Venäjän Euroopan puoleisella alueella
  • Henkilöautojen varkausturva ei ole voimassa Venäjällä, Valko-Venäjällä, Ukrainassa eikä Moldovassa, ellei siitä ja voimassaoloalueen erityisehdoista ole sovittu erikiseen.
  • Ulkomaan vastuuturva on voimassa Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolisissa vihreän kortin sopimusmaissa lukuunottamatta Irania, Tunisiaa ja Marokkoa.

 

Pohjola Vakuutus auttaa, kun vahinko sattuu

Pohjola Vahinkoavusta saat selkeät ohjeet erilaisiin vahinkotilanteisiin. Vahinkoavusta löydät myös autovahingon sattuessa palvelevien Pohjola Korjaamomestarien sekä muiden Pohjola Vakuutuksen korjaamokumppanien yhteystiedot. Vahinkoapu palvelee osoitteessa vahinkoapu.pohjola.fi.

 

Kamux Kasko -vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy. Kamux Oy toimii Pohjola Vakuutus Oy:n asiamiehenä.

Pohjola Vakuutus Oy toimii vakuutuksen osalta asiakkaiden henkilötietojen rekisterinpitäjänä, lisätietoja www.op.fi/tietosuoja.

Pohjola Vakuutus Oy, y-tunnus 1458359-3, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.