Vaihtoautot Seinäjoki

Kamux Seinäjoki

Nurmontie 113
60510 Seinäjoki

Aukioloajat

MA-PE 10–18
LA 10–15

Muina aikoina sovitusti

Tervetuloa edullisempaan autokauppaan Seinäjoella! Paikallinen autoliikkeemme sijaitsee Prismaa vastapäätä Pohjan Valtatien (tie 19) kupeessa. Olemme Nurmontiellä näkyvällä paikalla tulette sitten mistä ilmansuunnasta tahansa.

Muistathan, että voit tehdä kanssamme kaupat mistä tahansa Kamuxin Suomen, Ruotsin tai Saksan vaihtoautosta. Ajattele, koko Kamuxin yli 5000 käytetyn auton valikoima lähellä sinua Seinäjoella. Huikeeta! Tervetuloa hankkimaan kokemuksia uudenlaisen autokaupan tekemisestä kanssamme.

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@kamux.fi

Arviot: 3.5 / 5 (97 äänen perusteella)

profile picture
Marja Atanassova
12.11.2021

Löysimme haluamamme auton Kamuxilta, mutta valitettavasti siinä paljastui koeajosta ja tarkastuksesta huolimatta tyyppivika kuukauden sisään, joka oli vakavuudeltaan suuri. Myyjä hoiti asian hyvin ja nopeasti huoltoliikkeen kanssa täysin Kamuxin laskuun, kauppa purettiin huollon tietojen pohjalta sujuvasti ilman ongelmia. Löysimme Kamuxin toisesta pisteestä meille sopivan auton, ajoivat sen läpi Suomen Seinäjoelle ja tarkistuksen jälkeen, tehtiin kaupat toisesta autosta. Kiitos sujuvasta ja ystävällisestä asioiden hoidosta. Yhden tähden vähennys siitä, että toivoisi Kamuxille aikaa katsoa keskihintaiset vaihdokit ajatuksella läpi, vaikka kysyntä on varmasti suurta ja autot menisi nopeastikin.

Toni Sikkilä
Myyntipäällikkö
Janne Havimäki
Automyyjä
Janne Kantoniemi
Automyyjä
Daniel Kivisalo
Automyyjä, service also in English
Jesse Perämäki
Automyyjä
Raine Ruokola
Automyyjä, service also in English

Hakuvahti

Tilaa tämän haun uudet tulokset sähköpostiisi