11.2.2022

Etsimme nyt taloustiimiimme Hämeenlinnaan kirjanpitäjää

Tule osaksi Kamuxin upeaa tiimiä! Etsimme nyt Kamux-konsernin talouspalveluihin Hämeenlinnaan

Kirjanpitäjää

Tehtäviisi kuuluu monipuolisesti kirjanpidon tehtäviä kuten vaihto-omaisuuskirjanpito, kuukausittainen erillisyhtiön tilinpäätös, erillisyhtiön pääkirjasta vastaaminen, kirjanpidon täsmäytykset ja muu juokseva kirjanpito. Työskentelet osana kirjanpitotiimiä.

Osallistut peruskirjanpidon lisäksi myös muihin kuukausi- ja kvartaalikatkon prosesseihin ja erillisselvityksiin. Nautit työstä jossa saat myös luoda ja kehittää uutta; työ sisältää myös osallistumista kirjanpidon prosessien ja järjestelmien kehitystyöhön.


Toivomme sinulta:

  • useamman vuoden työkokemusta vaativista kirjanpidon tehtävistä sekä soveltuvaa koulutusta

  • energisyyttä ja oma-aloitteisuutta

  • aikatauluissa pysymistä ja halua kehittää asioita

  • hyviä tiimityötaitoja ja kykyä työskennellä myös itsenäisesti

  • hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin ja/tai saksan kielen taito auttaa tehtävässä menestymiseen

  • kirjanpito-ohjelmien hyvää hallintaa (käytössä Microsoft AX Dynamics)

 

Tarjoamme vakituisen työn vauhdikkaassa työympäristössä, mukavat työkaverit, sekä paljon vastuuta osana nopeasti kasvavan yrityksen taloustiimiä. Työpaikkasi sijaitsee Kamuxin pääkonttorilla Hämeenlinnassa sisältäen työskentelyä toimistolla sekä mahdollisuuden etätyöskentelyyn.

 

Kiinnostuitko? Hae paikkaa 3.3.2022 mennessä rekrytointijärjestelmämme kautta seuraavasta linkistä: https://rekry.kamux.fi/. Kannattaa hakea paikkaa mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Talouspalvelupäällikkö Aslan Järvinen, aslan.jarvinen@kamux.fi, p. 040 759 0496Kamux on suomalainen, Hämeenlinnassa vuonna 2003 perustettu nopeasti kasvava, pörssilistattu käytettyjen autojen kauppaan erikoistunut yritys. Ostamme ja myymme käytettyjä autoja Suomessa, Ruotsissa ja Saksassa, yhteensä 78 toimipisteessä. Vuonna 2020 myimme ennätykselliset 60 657 autoa ja liikevaihtomme nousi 724,1 miljoonaan euroon. Kamux-konserni työllistää yli 700 autokaupan ammattilaista ja työtyytyväisyytemme on tutkitusti korkealla tasolla. Rekrytoimme uusia kykyjä kasvavaan yritykseemme tiiviiseen tahtiin. Oletko sinä meidän seuraava huipputekijä? Tutustu Kamuxiin enemmän verkkosivuillamme osoitteessa https://rekry.kamux.fi/.


Viimeisimmät