Myymälät auki nyt lauantaisin 10-16

11.2.2022

Haemme nyt kesätyöntekijöitä taloushallinnon tiimiin Hämeenlinnaan

Tule osaksi Kamuxin upeaa tiimiä! Etsimme nyt taloustiimiimme Hämeenlinnaan

 

Kesätyöntekijöitä

 

Työskentelet kesätyöntekijänä osana taloushallintoa joko autojen rekisteröinnissä, osto- tai myyntireskontrassa tai kirjanpidossa. Lopullinen työnkuva riippuu valittavista henkilöstä.

Paikka sopii esimerkiksi sinulle, joka olet mahdollisesti taloushallinnon opintojesi loppusuoralla.

Tehtävä on määräaikainen ja työaika sijoittuu arkipäiville ma – pe 08.30 – 18.30 ja osassa tehtävistä myös la 09.30 - 15.30. Työpaikka sijaitsee Kamuxin pääkonttorilla Hämeenlinnassa.

 

Mitä tarjoamme

  • Kehittyvän konsernin tuomat mahdollisuudet hankkia työkokemusta ja edetä uralla

  • Näköalapaikan Pohjoismaiden voimakkaimmin kehittyvässä autokaupassa

  • Viihtyisän ja tsemppihenkisen työilmapiirin

 

Mitä odotamme sinulta?

  • Positiivista ja innostunutta elämänasennetta

  • Tarkkuutta ja oma-aloitteisuutta

  • Sopeutumista nopeaan ja vaihtelevatempoiseen työrytmiin


Kiinnostuitko? Hae paikkaa 28.2.2022 mennessä rekrytointijärjestelmämme kautta seuraavasta linkistä: www.kamux.fi/rekry. Kannattaa hakea paikkaa mahdollisimman pian, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löytyessä.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Talouspalvelupäällikkö Aslan Järvinen, aslan.jarvinen@kamux.fi, p. 040 759 0496Kamux on suomalainen, Hämeenlinnassa vuonna 2003 perustettu nopeasti kasvava, pörssilistattu käytettyjen autojen kauppaan erikoistunut yritys. Ostamme ja myymme käytettyjä autoja Suomessa, Ruotsissa ja Saksassa, yhteensä 78 toimipisteessä. Vuonna 2020 myimme ennätykselliset 60 657 autoa ja liikevaihtomme nousi 724,1 miljoonaan euroon. Kamux-konserni työllistää yli 700 autokaupan ammattilaista ja työtyytyväisyytemme on tutkitusti korkealla tasolla. Rekrytoimme uusia kykyjä kasvavaan yritykseemme tiiviiseen tahtiin. Oletko sinä meidän seuraava huipputekijä? Tutustu Kamuxiin enemmän verkkosivuillamme osoitteessa https://www.kamux.fi/rekryViimeisimmät