Myymälät auki nyt lauantaisin 10-16

30.1.2020

Jyväskylän Kamux laajentaa hyötyautoissa

Jyväskylän Kamux laajentaa hyötyautoissa

Kamuxin Jyväskylän hyötyautomyynti laajenee uusien tilojen myötä. Samalla Kamux rekrytoi lisää myyjiä.


- Laajennamme edelleen tarjontaamme hyötyautoissa. Tarjoamme maan suurimman, yli 400 käytetyn hyötyajoneuvon valikoiman. Asiointi sujuu helposti netin ja chatin kautta eikä auton ostaminen ole sidottu fyysisiin liikkeisiin. Yritys- ja yksityisasiakkaamme saavat tarvitsemansa auton käyttöönsä haluamaansa paikkaan toimitettuna nopeasti ja vaivattomasti, Kamux Suomen maajohtaja Tommi Iiskonmäki kertoo.

Kamuxilla on Suomessa hyötyajoneuvoihin erikoistuneita myymälöitä Jyväskylän lisäksi Joensuussa, Lahdessa, Oulussa, Kuopiossa, Raisiossa ja Vantaalla.

- Itse asiassa noin kymmenesosa automyynnistämme Suomessa on hyötyautoja. Pystymme palvelemaan yrittäjiä hyvällä valikoimalla, ja he saavat auton nopeasti työkäyttöön, millä on iso merkitys yrittäjille, Iiskonmäki jatkaa.

Valikoima kattaa kalustoa aina pienpakettiautoista kevytkuorma-autoihin. Erilaisia hyötyautoja etsitään niin rakennusalan, asennuspuolen kuin kuljetusalankin tarpeisiin. Maatalousalan yrittäjillä on omat tarpeensa esimerkiksi kuljetusten ja maastossa liikkumisen kannalta. Yksityishenkilöt katselevat usein vetoautoa muun muassa raskaampiin harrastekuljetuksiin.

- Käytetyn hyötyauton ostoa puoltaa myös hintataso, sillä muutaman vuoden vanhan, alle 100 000 kilometriä ajetun hyötyauton saa noin kolmanneksen edullisemmin uuteen verrattuna, Jyväskylän hyötyautojen myyntipäällikkö Kimmo Mutanen kertoo.

Kamuxin Jyväskylän hyötyautopiste avautuu maaliskuun alussa osoitteessa Ahjokatu 22. Uusien myyjien rekrytointi on jo käynnissä.

Lisätietoja:

Maajohtaja Tommi Iiskonmäki, Kamux, puh. 040 580 1498

Viimeisimmät