Myymälät auki nyt lauantaisin 10-16

21.7.2019

Kamux avaa uuden myymälän Saksan Stadeen

Kamux avaa uuden myymälän Saksan Stadeen

Käytettyjen autojen kauppaan erikoistunut Kamux avaa uuden myymälän Stadeen alkusyksystä 2019.

Stade korvaa Tostedtin

“Tostedtin kaupungin kaavoituksesta ja siihen liittyvistä rajoituksista johtuen olemme muuttaneet suunnitelmiamme ja avaamme uuden myymälän Stadeen Tostedtin sijasta. Tämä oli valitettavaa, mutta onneksi onnistuimme löytämään kiinnostavan, korvaavan lokaation, mikä tarkoittaa, että meidän ei tarvitse tehdä kompromisseja laajentumisvauhdissamme Saksassa. Staden myymälä istuu hyvin suunnitelmiimme”, Saksan maajohtaja Oliver Michels sanoo.

Stade sijaitsee noin 56 kilometriä Hampurista länteen. Se on tärkeä alueellinen keskus, jonka vaikutusalueella on kaikkiaan noin 200 000 asukasta. Stade kuuluu suur-Hampurin alueeseen.

Teollinen, isojen yritysten keskittymä

“Kamux Staden myymälällä on erinomainen sijainti teollisessa, isojen yritysten keskittymässä lähellä alueen päätietä. Kamuxin konseptin mukaisesti Staden myymälä tuo Kamuxin koko Saksan autovaraston alueen asiakkaiden ulottuville”, Saksan maajohtaja Oliver Michels sanoo.

Määrätietoista laajentumista

“Laajennumme määrätietoisesti Saksan markkinalla. Olen äärimmäisen ylpeä Saksan tiimistämme ja heidän kunnianhimostaan laajentumisessamme. Kamux on edelläkävijä käytettyjen autojen kaupassa, ja visiomme on olla Euroopan ykkönen käytettyjen autojen vähittäiskaupassa”, kansainvälisen liiketoiminnan johtaja Olli Kilpi sanoo.

Kamux rekrytoi lisää henkilöstöä

”Kamuxilla on ainutlaatuinen koulutusohjelma uusille työntekijöille, mikä mahdollistaa ammattiin oppimisen sekä asiakaspalvelutaitojen sisäistämisen. Aloitamme välittömästi myyntitiimin rekrytoimisen Stadeen. Oikeanlainen asenne on tärkeää, sen sijaan aiempaa autokauppakokemusta emme pidä välttämättömänä”, maajohtaja Oliver Michels Toss sanoo.

Lisätietoja:

Oliver Michels, KAMUX Auto GmbH, maajohtaja, puh. +49 40 5555 489 0

Olli Kilpi, Kamux Oyj, kansainvälisen liiketoiminnan johtaja, puh. +358 40 674 1032

Viimeisimmät