Kurvaa kohti joulua uudella menopelillä – osta nyt, maksa ensi vuonna*

23.2.2022

Kamux avasi modernin prosessointikeskuksen ja suurmyymälän Oulussa

Prosessointikeskuksen ja uuden myymälän avaaminen Oulussa on Kamuxin kasvustrategian mukainen toimenpide, joka tehostaa autonkäsittelyprosesseja ja tukee tehokasta monikanavaista myyntiä.


”Oulun suurin automyymälä parantaa tehokkuutta tuomalla kahden automyymälän autot saman katon alle. Samalla moderni prosessointikeskus tarjoaa upeat puitteet Kamuxin laadun parantamiseksi ja kasvun mahdollistamiseksi ”, Kamuxin Suomen maajohtaja Jani Koivu iloitsee.


Kamuxin omistamassa kiinteistössä sijaitseva prosessointikeskus palvelee laajemmin Kamuxin myymälöitä myös Oulun ulkopuolella. Noin 10 henkilöä työllistävä prosessointikeskus mahdollistaa autojen tehokkaan ja entistä tarkemman käsittelyn, kuten tarkastukset, pesun, korjaukset, kuvaamisen, mallintamisen sekä logistiikan.


”Prosessien teollistaminen palvelee asiakkaita sekä valikoiman kautta että kattavina ja laadukkaina autotietoina, jotka ovat rakentamassa läpinäkyvyyttä ja luottamusta. Oulun myymälä mahdollistaa jatkossa yli 300 auton valikoiman ja asiakkaat voivat valita autonsa myös koko Kamuxin noin 6 000 auton valikoimasta. Autot liikkuvat sinne, missä asiakas on”, Koivu jatkaa.


Kamuxin Oulunportin kiinteistö on 4 000 neliömetrin suuruinen. Myymälän virallisia avajaisia vietetään alkukevään aikana.Lisätietoja:

Jani Koivu, Suomen maajohtaja, puh. 050 388 0295

Juha Kalliokoski, Toimitusjohtaja, puh. 040 185 8633

Viimeisimmät