23.12.2021

Kamux etsii nyt jälkimarkkinointikoordinaattoria PK-seudulle, Tampereelle tai Hämeenlinnaan

Jälkimarkkinointikoordinaattoriksi Kamuxille?


Tunnetko jo Kamuxin? Olemme suomalainen, nopeasti kasvava, pörssilistattu käytettyjen autojen vähittäiskauppaketju. Ostamme ja myymme käytettyjä autoja Suomessa, Ruotsissa ja Saksassa, yhteensä lähes 80 toimipisteessä. Kasvamme vauhdilla! Vuonna 2020 myimme 60 657 autoa ja liikevaihtomme oli 724,1 miljoonaa euroa. Kamux-konserni työllistää yli 700 autokaupan ammattilaista ja meillä on iloinen tekemisen meininki. Oletko sinä meidän seuraava huipputekijä? Hae paikkaa jo tänään! Lisätietoa ja esittelyvideot löydät sivuiltamme www.kamux.fi

Etsimme PK-seudulle, Tampereelle tai Hämeenlinnaan Jälkimarkkinointikoordinaattoria. Tulet toimimaan Kamuxin myyvän henkilöstön tukena. Työhösi kuuluu asiakaspalvelua, oman henkilöstön koulutusta, huolto- ja korjaustöiden kilpailuttamista ja valmistelua toiminnan sujuvuuden sekä erinomaisen asiakaspalvelun varmistamiseksi. Tule osaksi Kamuxin upeaa tiimiä!


Tarjoamme sinulle:

  • Vastuullisen ja monipuolisen työnkuvan sekä näköalapaikan Pohjoismaiden voimakkaimmin kehittyvässä autokaupassa

  • Viihtyisän ja tsemppihenkisen työilmapiirin sekä paljon vastuuta

  • Kehittyvän konsernin tuomat mahdollisuudet edetä uralla

  • Koulutuksen tehtävään

  • Nykyaikaiset verkkopohjaiset työvälineet


Odotamme sinulta:

  • Positiivista ja innostunutta elämänasennetta

  • Reipasta, järjestelmällistä työskentelyotetta ja päätöksentekokykyä

  • Innostusta autoihin ja halua oppia lisää

  • Sopeutumista nopeaan ja vaihtelevatempoiseen työrytmiin


Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa autoteknistä koulutusta ja aiempaa kokemusta esimerkiksi huoltoneuvojan tai korjaamon työnjohtajan tehtävistä sekä varaosatuntemusta. Arvostamme oppimiskykyä ja valmiutta hoitaa monipuolista tehtäväkenttää itsenäisesti sekä keksiä luovia ratkaisuja haastaen yleisiä alan käytäntöjä. Sinulla on hyvät sosiaaliset taidot ja kykenet neuvottelemaan tuloksekkaasti asiakkaiden ja ulkoisten palveluntarjoajien kanssa. Kommunikoit  sekä suomeksi että englanniksi. Saksan kielen taito katsotaan eduksi.


Kiinnostuitko? Hae paikkaa 15.1.2022 mennessä tästä linkistä tai www.kamux.fi/rekry

Lisätietoja tehtävästä antaa Tero Mänty 050 4657 658 (Lomalla 1.-9.1.2022)Viimeisimmät