29.12.2021

Kamux isompiin tiloihin Kaarinassa - valikoima laajenee

Käytettyjen autojen kauppaan erikoistunut Kamux siirtyy isompiin tiloihin Kaarinassa ja kasvattaa samalla autovalikoimaansa.


”Kamux on tehnyt autokauppaa Kaarinassa jo neljän vuoden ajan, ja nyt pääsemme muuttamaan isompaan myymälään. Paikan suuri piha-alue on erinomainen autokaupalle ja mahdollistaa selkeästi nykyistä laajemman toiminnan. Myös myymälätilat ovat meille toimivat ja niissä pystymme hyvin palvelemaan asiakkaitamme. Sijainti ykköstien läheisyydessä on erinomainen. Muutos mahdollistaa valikoiman laajentamisen, ja sen myötä pystymme tarjoamaan asiakkaillemme monipuolisesti erilaisia merkkejä ja malleja ihmisten liikkumisen tarpeisiin, ja palveluamme tukevat muut myymälämme lähialueella Turussa ja Raisiossa. Asiointi sujuu helposti myös digitaalisten kanavien kautta”, Kamux Suomen aluepäällikkö Jani Saarinen sanoo.Osta auto tai myy auto


Autovalikoima ei Kamuxilla rajoitu vain yhden myymälän autoihin.


”Koko Kamuxin kattava yli 5 000 auton valikoima on asiakkaiden ulottuvilla helposti ja kätevästi riippumatta siitä, missä asiakasta kiinnostava auto fyysisesti sijaitsee. Autot liikkuvat sinne, missä asiakas on. Myymisen lisäksi myös ostamme autoja, joten kannattaa kysyä tarjousta omasta nykyisestä autosta”, Saarinen muistuttaa.


Kamuxin Kaarinan myymälä osuvassa osoitteessa Autoilijankatu 30 avautuu helmikuun alussa.


Lisätietoja:

Jani Saarinen, Kamux Suomi, aluepäällikkö, puh. 040 720 3349

Satu Otala, Kamuxin viestintä, puh. 040 164 5036


Viimeisimmät