Myymälät auki nyt lauantaisin 10-16

21.4.2022

Kamux jatkaa kansainvälistä kasvuaan — Ruotsin 24. myymälä avataan Kalmariin

Kamux jatkaa kansainvälistä kasvuaan — Ruotsin 24. myymälä avataan Kalmariin


Käytettyjen autojen myyntiin erikoistunut Kamux jatkaa kansainvälistä kasvuaan avaamalla uuden myymälän Ruotsin Kalmariin syyskuussa 2022.


“Strategiansa mukaisesti Kamux tavoittelee vahvaa kasvua. Uusi myymälä vahvistaa myymäläverkostoamme Ruotsissa. Myymälään mahtuu noin 150 autoa ja se tulee työllistämään 7-8 henkilöä. Olemme innoissamme siitä, että saamme ensimmäisen myymälämme Kalmarin alueelle”, sanoo Kamuxin Ruotsin maajohtaja Kerim Nielsen.


71 000 asukkaan Kalmar on yksi Ruotsin vanhimmista kaupungeista. Se sijaitsee itärannikolla Ruotsin toiseksi suurimman saaren Öölannin vieressä. Uusi myymälä sijaitsee kätevästi Kamuxin muiden myymälöiden läheisyydessä, Växjöhön on matkaa 100 km ja Karlskronaan 85 km.


Kattava kivijalkamyymälöiden verkosto tukee erinomaisesti tehokasta ristiinmyyntikonseptiamme, jossa koko autovalikoimamme on kaikkien myymälöiden myytävissä. Samalla se sujuvoittaa koeajojen ja autojen toimitusten järjestämistä digitaalisten kanavien kautta asioiville asiakkaille.


”Myymälä sijaitsee Dokumentvägenillä, Kalmarin länsireunalla. Alue on nopeasti kasvaa yritysaluetta. Alueella sijaitsee myös muita autoliikkeitä, mikä lisää kilpailua positiivisella tavalla”, Kerim Nielsen lisää.


Lisätietoja

Katariina Hietaranta, viestintäjohtaja, puh. 050 557 6765

ir@kamux.fi

www.kamux.fi

Viimeisimmät