18.2.2020

Kamux jatkaa laajentumistaan Ruotsissa

Käytettyjen autojen ostamiseen ja myymiseen erikoistunut Kamux jatkaa kasvuaan Ruotsissa.

“Laajennamme edelleen toimintaamme Ruotsissa. Jatkamme valikoimamme ja myymäläverkostomme kasvattamista. Meidän koko yli 1 000 käytetyn auton valikoima on asiakkaittemme ulottuvilla kaikkialla Ruotsissa ja verkossa. Kasvumme on selkeä viesti asiakastarpeista, joihin liiketoimintamallillamme onnistumme vastaamaan. Kamuxin Värmdön myymälä avautuu alkukesästä 2020”, sanoo Robin Toss, Kamuxin Ruotsin maajohtaja.

Värmdö sijaitsee lähellä Tukholmaa, kaupungista itään päin. Se on osa suur-Tukholmaa ja myös vilkas kesäkohde.


Tehokkuus tarkoittaa edullisia hintoja asiakkaille


Ammattimainen ostotoiminta, tehokkuus ja matala kulurakenne mahdollistavat edullisten hintojen tarjoamisen asiakkaillemme.

Käytetty auto on järkevä valinta. Kamux tekee yhteistyötä puolueettoman kolmannen osapuolen kanssa testatessaan ja tarkastaessaan autoja. Haluamme, että asiakkaamme voivat rauhallisin mielin ostaa käytetyn auton”, Toss sanoo.

“Kamuxilla on myös laaja valikoima hyötyautoja. Se kattaa kaikki aina pienpakettiautoista kevyihin kuorma-autoihin, niin yrittäjille kuin yksityishenkilöille, joiden vapaa-ajan kuljetukset vaativat vetoautoa,” Ilkka Virtanen, Kamuxin kansainvälisen liiketoiminnan johtaja, kertoo.


Kamux arvostaa asiakaspalveluasennetta


“Meille oikea asenne on tärkeä – sen sijaan aiempaa autokauppakokemusta emme pidä välttämättömänä. Kamux kouluttaa uudet työntekijät työhön, ja hyvä asiakaspalvelu on meille erittäin tärkeää. Haluan rohkaista ihmisiä myös autoalan ulkopuolelta hakemaan. Aloitamme Värmdön myyntitiimin rekrytoinnin pian,” Robin Toss sanoo.

Lisätietoja:

Robin Toss, Kamux Ab, maajohtaja, puh. +46 702 807 057

Ilkka Virtanen, Kamux Oyj, kansainvälisen liiketoiminnan johtaja, puh. 040 727 5856

Viimeisimmät