14.6.2018

Kamux jatkaa laajentumistaan Suomessa: uusi myymälä tulossa Järvenpäähän

Käytettyjen autojen kauppaan erikoistunut Kamux jatkaa voimakasta kasvuaan. Kamux laajentaa toimintaansa avaamalla uuden myymälän Järvenpäähän marraskuussa 2018.
Tarpeisiin ja palvelumalliin sopiva myymälätila valmistuu syksyllä
”Järvenpään myymälä on tila, jonka rakentaminen on juuri alkamassa. Etsimme aktiivisesti asiakkaita hyvin palvelevia myymälätiloja, jotka ovat sekä toimivia että kulutasoltaan Kamuxin liiketoimintamalliin sopivia. Tämä tuleva kiinteistö on erinomainen ratkaisu ja palvelee sekä Kamuxin asiakkaita että myymäläverkostomme kasvattamista kasvavilla alueilla”, Kamuxin toimitusjohtaja Juha Kalliokoski kertoo.
Myymälä vilkkaalla kauppa-alueella
Kamuxin Järvenpään myymälä sijaitsee osoitteessa Rajaniitynkatu 2. Alueella on paljon vähittäiskaupan toimijoita, joten asiakkaiden on helppo tulla asioimaan autokaupoilla.
”Avattava uusi autoliike vahvistaa jalansijaamme Uudenmaan alueella ja samalla koko Suomen käytettyjen autojen markkinoilla. Järvenpään myymälän koko tulee olemaan 1 500 neliömetriä, ja palvelemme asiakkaita viiden myyjän ja myyntipäällikön voimin”, Kalliokoski sanoo.
Koko valikoima asiakkaan ulottuvilla
”Kamuxilla voi asioida, miten asiakkaalle mukavinta on. Meidän tapamme tehdä edullisempaa autokauppaa perustuu siihen, että koko Suomen miltei 4 000 auton valikoima sekä Ruotsin ja Saksan autot ovat asiakkaan ulottuvilla riippumatta siitä, missä liikkeessä haluaa asioida tai mitä kanavaa pitkin ottaa meihin yhteyttä”, Juha Kalliokoski jatkaa.
Palkkaamme myyjiä
”Kasvavana yrityksenä palkkaamme koko ajan uutta henkilöstöä ja erityisesti uusia automyyjiä. Haluamme olla autokauppa, jonne on mukava ja helppo tulla asioimaan, ja sen vuoksi panostamme myyjiemme koulutukseen. Oikeanlainen asenne on tärkeää, sen sijaan aiempaa autokauppakokemusta emme pidä välttämättömänä”, Kalliokoski summaa.

Lisätietoja:
Juha Kalliokoski, toimitusjohtaja, 050 544 5538
Satu Otala, viestintäjohtaja, 0400 629 337

Viimeisimmät