11.3.2018

Kamux laajenee Ruotsissa: 11. myymälä Linköpingiin

Kamux Oyj Lehdistötiedote 12.3.2018 klo 13.00

Kamux laajenee Ruotsissa: 11. myymälä Linköpingiin

Käytettyjen autojen kauppaan erikoistunut Kamux jatkaa voimakasta kasvuaan.
Kamux laajentaa jälleen toimintaansa Ruotsissa avaamalla myymälän Linköpingiin kesäkuussa 2018.

Myymäläverkosto laajentuu
"Linköpingin autoliikkeen myötä vahvistamme edelleen jalansijaamme Ruotsissa. Tällä hetkellä Kamuxilla on Ruotsissa kymmenen myymälää. Linköping on yhdestoista Kamux-liike Ruotsissa", maajohtaja Robin Toss kertoo.

Linköping on yliopisto- ja teknologiakaupunki, jossa on noin 150 000 asukasta. Linköping sijaitsee Itä-Götanmaalla noin 170 kilometriä Tukholmasta lounaaseen.

Kasvu tarjoaa hyvää autovalikoimaa asiakkaille
"Linköpingin myymälä on seuraava askel Kamuxin kasvussa Ruotsin markkinalla. Laajeneminen tarkoittaa myös isompaa autovalikoimaa asiakkaillemme Ruotsissa. Kamuxin konseptin mukaisesti koko Ruotsin noin 600 auton valikoima on asiakkaan ulottuvilla riippumatta siitä, missä tai miten hän haluaa asioida. Yhtä lailla palvelemme ruotsalaisia asiakkaita myös Saksan valikoimallamme", Kamuxin kansainvälisten liiketoimintojen johtaja Olli Kilpi sanoo.

Myymäläpaikka löytyi tunnetulta vähittäiskauppa-alueelta
"Autokaupalle sopiva tila löytyi osoitteesta Grytstorpsgatan 8. Aluksi palvelemme asiakkaita myyntipäällikön ja neljän myyjän voimin. Kaikkiaan käytössämme on noin 1 700 neliömetriä. Automäärä myymälässä tulee olemaan noin sata", Kilpi jatkaa.

Kamux rekrytoi uusia myyjiä
"Kasvavana yrityksenä palkkaamme koko ajan uutta henkilöstöä ja erityisesti uusia automyyjiä. Haluamme olla autokauppa, jonne on mukava ja helppo tulla asioimaan, ja sen vuoksi panostamme myyjiemme koulutukseen. Oikeanlainen asenne on tärkeää, sen sijaan aiempaa autokauppakokemusta emme pidä välttämättömänä", maajohtaja Toss summaa.

Lisätietoja:
Robin Toss, Kamux Ab, maajohtaja, puh. +46 702 807 057
Olli Kilpi, Kamux Oyj, kansainvälisen liiketoiminnan johtaja, puh. +358 40 674 1032

Viimeisimmät