9.1.2020

Kamux laajentaa liiketoimintaansa: Kamux Niittykumpu Espoossa on avattu

Kamux laajentaa liiketoimintaansa: Kamux Niittykumpu Espoossa on avattu

Kamux on tänään perjantaina avannut uuden myymälän Espoon Niittykumpuun. Uusin Kamux-myymälä sijaitsee Niittykummun metroaseman läheisyydessä osoitteessa Riihitontuntie 12.

Kamux tiedotti 2. joulukuuta 2019 ostavansa Autosillan liiketoiminnan Jagro Oy:ltä. Kauppa saatettiin loppuun 9. tammikuuta 2020. Uusin Kamux-myymälä sijaitsee Autosillan entisissä tiloissa.

Vahvempi jalansija pääkaupunkiseudulla, laajempi valikoima kaikille asiakkaille

- Myymälä sijaitsee tunnetulla autokauppa-alueella ja sen sijainti sopii tarkoituksiimme erinomaisen hyvin. Uusi liike ei tarkoita vain laajempaa myymäläverkostoa vaan myös laajempaa autovalikoimaa asiakkaillemme kaikkialla Suomessa, kun asiointi sujuu helposti netin ja chatin kautta eikä se ole sidottu fyysisiin liikkeisiin, Kamuxin Suomen maajohtaja Tommi Iiskonmäki kertoo.

Kamux on edelläkävijä käytettyjen autojen kaupassa. Yhtiön liiketoimintamalli pohjautuu monikanavasuuteen: se on yhdistelmä perinteistä asiakaspalvelua ja vahvaa verkkopresenssiä.

- Asiakkaat tänä päivänä arvostavat mahdollisuutta asioida omien aikataulujensa ja suosimiensa kanavien kautta, Tommi Iiskonmäki sanoo.

Lisätietoja:

Kamux Suomi Oy, maajohtaja Tommi Iiskonmäki, puh. 040 580 1498

Viimeisimmät