Kurvaa kohti joulua uudella menopelillä – osta nyt, maksa ensi vuonna*

18.6.2018

Kamux laajentaa Ruotsissa: 13. myymälä Göteborgiin, lisäksi Uppsalan ja Norrköpingin myymälät isompiin tiloihin

Käytettyjen autojen kauppaan erikoistunut Kamux jatkaa voimakasta kasvuaan. Kamux laajentaa jälleen toimintaansa Ruotsissa avaamalla uuden myymälän Göteborgiin vuoden viimeisellä neljänneksellä 2018. Lisäksi Kamux siirtyy isompiin tiloihin Uppsalassa ja Norrköpingissä.
Myymäläverkosto laajenee
”Göteborgin uuden autoliikkeen myötä vahvistamme edelleen jalansijaamme Ruotsissa. Göteborg tulee olemaan jo Ruotsin kolmastoista Kamux-myymälä. Olen erittäin iloinen laajentumisestamme Ruotsissa”, Ruotsin maajohtaja Robin Toss kertoo.
Göteborg on Ruotsin toiseksi suurin kaupunki, jossa on noin 600 000 asukasta, ja ympäröivät alueet mukaan lukien noin miljoona asukasta. Göteborg on tärkeä yliopistokaupunki sekä teollisuuden ja talouden keskus.
“Löysimme sopivan myymälätilan Kungälvsledeniltä. Aloitamme Kamuxin asiakkaiden palvelemisen Göteborgissa myyntipäällikön ja neljän myyjän voimin. Kaikkiaan liikkeessä on noin 1 740 neliömetriä. Autoja myymälään mahtuu noin 120”, Toss jatkaa.
Isompiin tiloihin Norrköpingissä ja Uppsalassa
Myymälätilat Norrköpingissä ja Uppsalassa laajentavat edelleen Kamuxin liiketoimintaa Ruotsissa, sillä ne ovat nykyisiä tiloja isompia. Ne myös sopivat paremmin autokauppaan ja Kamuxin liiketoimintamalliin. Norrköpingin tuleva myymälä sijaitsee Koppargatanilla, ja sen arvioidaan avautuvan toukokuussa 2019. Uppsalan myymälä sijaitsee Bolandsgatanilla ja avautuu arviolta vuoden lopussa.
“Kaikkein tärkein syy tuleviin myymälätiloihin on, että haluamme olla asiakkaillemme helposti saavutettavissa. Kummatkin myymälätilat sijaitsevat vilkkaalla vähittäiskauppa-alueella ja palvelevat siten paremmin Kamuxin asiakkaita, Robin Toss sanoo.
”Laajeneminen tarkoittaa myös isompaa autovalikoimaa asiakkaillemme Ruotsissa. Kamuxin konseptin mukaisesti koko Ruotsin noin 600 auton valikoima on asiakkaan ulottuvilla riippumatta siitä, missä tai miten hän haluaa asioida. Yhtä lailla palvelemme ruotsalaisia asiakkaita myös Saksan valikoimallamme. Ja olemme palvelleet asiakkaitamme kotiintoimituksella alusta saakka myös Ruotsissa”, kansainvälisen liiketoiminnan johtaja Kilpi sanoo.
Kamux rekrytoi uusia myyjiä
”Kasvavana yrityksenä palkkaamme koko ajan uutta henkilöstöä ja erityisesti uusia automyyjiä. Haluamme olla autokauppa, jonne on mukava ja helppo tulla asioimaan, ja sen vuoksi panostamme myyjiemme koulutukseen. Oikeanlainen asenne on tärkeää, sen sijaan aiempaa autokauppakokemusta emme pidä välttämättömänä”, maajohtaja Toss summaa.
Lisätietoja:
Robin Toss, Kamux Ab, maajohtaja, puh. +46 702 807 057
Olli Kilpi, Kamux Oyj, kansainvälisen liiketoiminnan johtaja, puh. +358 40 674 1032

Viimeisimmät