Myymälät auki nyt lauantaisin 10-16

27.2.2020

Kamux laajentaa uusiin tiloihin Kotkassa

Käytettyjen autojen ostamiseen ja myymiseen erikoistunut Kamux siirtyy toukokuun alusta uusiin tiloihin Kotkassa. Uudessa toimitilassa Kotkan myymälän autovalikoima laajenee.


Valikoima laajenee


”Uudet tilat mahdollistavat valikoiman kasvattamisen, mikä tukee Kamuxin kasvua Suomessa. Siirrämme Kamuxin Kotkan myymälän toukokuun alusta osoitteeseen Kyminlinnantie 24”, Kamuxin Suomen maajohtaja Tommi Iiskonmäki sanoo.

”Reilu sisätila sekä iso piha-alue mahdollistavat kattavan autovalikoiman Kotkan seudun asiakkaillemme. Uusi myymälä sijaitsee vilkkaalla kauppapaikalla ja hyvien liikenneyhteyksien varrella, joten autokaupoille on helppo tulla”, Kamuxin Kotkan myyntipäällikkö Marko Penger kertoo.

Hyvän paikallisen valikoiman lisäksi Kamuxin koko Suomen yli 4 000 auton valikoima sekä Ruotsin ja Saksan autot ovat asiakkaiden ulottuvilla niin Kotkassa kuin kaikkialla Suomessa.


Käytetty auto on järkiostos


Käytetty auto on järkiostos. Rahaa pitää riittää myös muihin elämän hankintoihin. Taloudellisen järkevyyden ja ilmastotietoisuuden voi yhdistää, kun vaihtaa omien mahdollisuuksiensa mukaiseen tuoreempaan autoon, jolloin Suomen maanteillä oleva autokanta myös nuorenee”, Marko Penger vinkkaa.


Työmahdollisuuksia Kotkassa


Uudet myymälätilat ja laajempi valikoima tarkoittavat myös myyjämäärän lisäämistä. Rekrytointi paikallisesti on meille tärkeää. Oikeanlainen asenne on keskeistä. Uudet myyjät koulutetaan autokaupan tekemiseen. Rekrytointi Kotkan myymälään on jo käynnistetty.

Lisätietoja:

Tommi Iiskonmäki, maajohtaja, Kamux Suomi, 040 5801 498

Marko Penger, myyntipäällikkö, Kamux Kotka, 040 485 1083

Kamux Oyj on nopeasti kasvanut käytettyjen autojen sekä niihin liittyvien palveluiden myyntiin erikoistunut vähittäiskaupan ketju. Kamux yhdistää digitaalisen kaupankäynnin kattavaan myymäläverkostoon tarjotakseen asiakkailleen erinomaisen palvelukokemuksen ajasta tai paikasta riippumatta. Digitaalisten kanavien lisäksi yhtiöllä yhteensä 72 myymälää Suomessa, Ruotsissa ja Saksassa. Kamux aloitti toimintansa vuonna 2003 Hämeenlinnassa ja on myynyt perustamisensa jälkeen yli 240 000 käytettyä autoa, joista 46 596 autoa vuonna 2018. Kamuxin liikevaihto nousi 527,8 miljoonaan euroon vuonna 2018. Kamuxin palveluksessa oli kokoaikaisiksi työntekijöiksi muutettuna keskimäärin 472 henkilöä vuonna 2018. Kamuxin osakkeet on listattu Nasdaq Helsingissä.


Viimeisimmät