23.5.2017

Kamux ostaa kuluttajilta 1 000 käytettyä autoa

Kesällä moni suuntaa autokaupoille, kun aikaa autotarjonnan katsastamiseen on lomien takia enemmän kuin muulloin. Palvellakseen asiakkaitaan monipuolisella valikoimalla koko kesän ajan Kamux käynnistää kampanjan ostaakseen 1 000 hyväkuntoista ja vähän ajettua autoa.

Kesällä aikaa auton hankkimiseen

‒ Ostamme jatkuvasti autoja sisään ja kesää vasten haluamme vahvistaa autovalikoimaamme entisestään. Meidän kokemuksemme on, että kesällä asiakkailla on aikaa hoitaa autoasiat kuntoon. Haluamme, että asiakkaat löytävät silloin juuri tarpeisiinsa sopivan auton, kertoo Kamuxin Suomen maajohtaja Jussi Mäkinen.

Kamuxilla on 39 käytettyjen autojen myymälää ympäri Suomea, uusimmat liikkeet avattiin toukokuussa Espooseen ja Iisalmeen. Vaikka yritys tunnetaan käytettyjen autojen myyjänä, on Kamux-ketju myös merkittävä käytettyjen autojen ostaja.
Kamux haluaakin nyt ostaa 1 000 hyväkuntoista käytettyä autoa ennen kesää suoraan kuluttajilta.

Hinta-arvio saman tien

‒ Meille kannattaakin tulla rohkeasti tarjoamaan autoa. Me annamme mielellämme hinta-arvion saman tien, missä tahansa Kamuxin myymälässä, Mäkinen vinkkaa.

Lisätietoja: Jussi Mäkinen, maajohtaja, Kamux Suomi, puh. 050 590 5860, jussi.makinen@kamux.fi

Kamux lyhyesti

Kamux on vuonna 2003 toimintansa aloittanut käytettyjen autojen sekä niihin liittyvien palveluiden myyntiin erikoistunut autoliikeketju. Kamux toimii Suomessa, Ruotsissa ja Saksassa. Kamuxilla on 39 autoliikettä Suomessa, yhdeksän Ruotsissa ja kaksi Saksassa. Historiansa aikana Kamux on myynyt yli 140 000 autoa. Vuonna 2016 konsernin liikevaihto oli noin 405 miljoonaa euroa ja yhtiön palveluksessa oli keskimäärin 343 työntekijää. www.kamux.fi

Viimeisimmät