21.5.2018

Kamux Oyj: Kamux jatkaa laajenemistaan Ruotsissa: 12. myymälä Västeråsiin

Kamux jatkaa laajenemistaan Ruotsissa: 12. myymälä Västeråsiin

Käytettyjen autojen kauppaan erikoistunut Kamux jatkaa voimakasta kasvuaan. Kamux laajentaa jälleen toimintaansa Ruotsissa avaamalla myymälän Västeräsiin syyskuussa 2018.

Myymäläverkosto laajentuu

"Västerås on seuraava askel Kamuxin kasvussa Ruotsin markkinalla. Uuden autoliikkeen myötä vahvistamme edelleen jalansijaamme Ruotsissa. Västerås on kahdestoista Kamux-liike Ruotsissa", maajohtaja Robin Toss kertoo.

"On ilo avata Västeråsin myymälä keskeiselle vähittäiskauppa-alueelle hyvien yhteyksien äärelle. Kamux on erikoistunut käytettyihin autoihin, ja asiakaslupauksemme on tarjota edulliset hinnat ja asiakasta huomioivaa palvelua", Kamuxin kansainvälisten liiketoimintojen johtaja Olli Kilpi sanoo.

Västerås on kasvava kaupunki, jossa on noin 150 000 asukasta. Autoliike sijaitsee Hällan kauppakeskittymässä E18-tien varrella noin viiden kilometrin päässä kaupungin keskustasta.

"Kaikkiaan käytössämme on noin 1 400 neliömetriä. Automäärä myymälässä tulee olemaan noin kahdeksankymmentä", Toss jatkaa.

Aluksi asiakkaita palvellaan myyntipäällikön ja neljän myyjän voimin.

Kasvu tarjoaa hyvää autovalikoimaa asiakkaille

"Laajeneminen tarkoittaa myös isompaa autovalikoimaa asiakkaillemme Ruotsissa. Kamuxin konseptin mukaisesti koko Ruotsin noin 600 auton valikoima on asiakkaan ulottuvilla riippumatta siitä, missä tai miten hän haluaa asioida. Yhtä lailla palvelemme ruotsalaisia asiakkaita myös Saksan valikoimallamme", Kilpi sanoo.

Kamux rekrytoi uusia myyjiä

"Kasvavana yrityksenä palkkaamme koko ajan uutta henkilöstöä ja erityisesti uusia automyyjiä. Haluamme olla autokauppa, jonne on mukava ja helppo tulla asioimaan, ja sen vuoksi panostamme myyjiemme koulutukseen. Oikeanlainen asenne on tärkeää, sen sijaan aiempaa autokauppakokemusta emme pidä välttämättömänä", maajohtaja Toss summaa.

Lisätietoja:

Robin Toss, Kamux Ab, maajohtaja, puh. +46 702 807 057

Olli Kilpi, Kamux Oyj, kansainvälisen liiketoiminnan johtaja, puh. +358 40 674 103

Viimeisimmät