16.8.2017

Kamux Oyj: Kamuxin Suomen 40. myymälä on avattu Espoon Olarinluomaan

Kamuxin Suomen 40. myymälä on avattu Espoon Olarinluomaan
Käytettyjen autojen kauppaan erikoistunut Kamux on avannut Suomen 40. myymälänsä Espoon Olarinluomaan. Uusi liike vahvistaa Kamuxin jalansijaa pääkaupunkiseudulla.

"Uuden autoliikkeen myötä vahvistamme entisestään jalansijaamme Suomen käytettyjen autojen markkinoilla. Meillä on Espoossa ennestään yksi myymälä ja kaikkiaan pääkaupunkiseudulla on nyt seitsemän myymälää", maajohtaja Jussi Mäkinen kertoo.

Myymäläpaikan valintaan vaikutti erinomainen sijainti tunnetulla autokauppa-alueella, jossa asiakkaat ovat tottuneet asioimaan autokaupoilla. Lisäksi alueen asukasmäärä on kasvussa ja tulevaisuudessa myös länsimetron vaikutuspiirissä, ja muutenkin yhteydet myymälään ovat hyvät.
Espoon uusi myymälä palvelee kaikkia pääkaupunkiseudun asiakkaita ja täydentää hyvin myymäläverkostoa alueella, jossa on vahva väestökeskittymä.

"Kuten Kamuxin toimintamalliin kuuluu, koko Suomen 3 000 auton valikoima sekä Ruotsin ja Saksan autot ovat asiakkaan ulottuvilla riippumatta siitä, missä liikkeessä haluaa asioida tai mitä kanavaa pitkin ottaa meihin yhteyttä", Mäkinen kertoo.

Lisätietoja:

Jussi Mäkinen, maajohtaja, Kamux Suomi Oy, 050 590 5860
Satu Heikkilä, viestintä- ja markkinointijohtaja, Kamux Oyj, 0400 629 337

Viimeisimmät