3.10.2017

​Kamux Oyj nimittää Oliver Michelsin Saksan maajohtajaksi

Kamux Oyj nimittää Oliver Michelsin Kamuxin Saksan maajohtajaksi ja Kamux Auto GmbH:n toimitusjohtajaksi.

Michels aloittaa tehtävässään viimeistään 1.1.2018. Michels on kauppatieteiden maisteri Kölnin yliopistosta. Hän on aiemmin työskennellyt muun muassa GARPAn toimitusjohtajana. Hän on kartuttanut osaamistaan myös yrityskonsultoinnin ja vähittäiskaupan alalla työskennellessään Roland Berger Strategy Consultantsilla. Michels on työskennellyt myös toimitusjohtajana Orlen Deutschlandilla. Tehtävässään Orlen Germanyn hallituksen jäsenenä Michels hankki vahvan kokemuksen vähittäiskaupan ketjun laajentamisesta, asiakaspolkujen määrittelystä, operatiivisten toimintojen luomisesta sekä uusien asiakasryhmien tavoittamisesta jatkuvan kasvun saavuttamiseksi. Michels kuuluu Kamuxin Saksan johtoryhmään.

”Kamux pyrkii kasvamaan kaikilla kolmella markkina-alueellaan Suomessa, Ruotsissa ja Saksassa. Saksa on selkeästi suurin markkinamme, jossa on eniten kasvupotentiaalia. Siksi olemmekin erittäin tyytyväisiä saadessamme Oliver Michelsin tiimimme uudeksi jäseneksi. Hänellä on vahvaa strategista ymmärrystä ja erinomaista osaamista Kamuxin liiketoiminnan kasvattamiseksi ja siihen tarvittavien toimenpiteiden implementoinniksi”, Kamuxin kansainvälisten toimintojen johtaja Olli Kilpi sanoo.

Asiakaskokemus keskiössä

”Kamux haluaa muuttaa autokauppaa ainutlaatuisellaan konseptillaan, ja olen iloinen päästessäni osaksi Kamuxin kasvua Saksassa. Asiakaskokemuksen luominen on yksi keskeisiä vahvuuksiani, samoin kuin liiketoimintaprosessien kehittäminen nopeasti kasvavassa yhtiössä. Näen Kamuxilla Saksassa valtavia mahdollisuuksia”, Oliver Michels kertoo.

”Jotta voimme kasvaa kansainvälisesti, meidän on kyettävä yhdistämään Kamuxin konsepti paikalliseen asiantuntemukseen. Oliver Michelsin tietämys ja kokemus tekevät hänestä juuri oikean henkilön johtamaan Saksan Kamuxia”, Olli Kilpi kertoo.

”Odotan innolla, että pääsen tekemään töitä Kamuxin osaavan henkilöstön kanssa”, Oliver Michels toteaa.

Lisätietoja

Olli Kilpi, kansainvälisten toimintojen johtaja, Kamux, 040 674 1032

Viimeisimmät