15.2.2017

Kamux rantautuu Turkuun: ketjun 48. liike avattu

Käytettyihin autoihin erikoistunut Kamux-autoliikeketju laajentaa toimintaansa avaamalla Turkuun liikkeen 16. helmikuuta. Uuden autoliikkeen myötä ketju vahvistaa jalansijaansa paitsi Varsinais-Suomessa myös koko Suomen käytettyjen autojen markkinoilla. Uudenkin liikkeen valikoima palvelee kaikkia auton vaihtoa tai ostoa harkitsevia.

Kamux on nyt myös turkulaisten autoa tarvitsevien kuluttajien ulottuvilla Nuppulantiellä Länsikeskuksessa.

- Olemme palvelleet Varsinais-Suomessa pitkään Raision myymälällä, mutta on upeaa saada liike myös keskeiselle paikalle Turun kaupunkiin, iloitsee maajohtaja Jussi Mäkinen.

Turun Länsikeskuksen myymälä on Suomen 37. myymälä ja Euroopan tasolla koko Kamuxin 48. autoliike. Myymälässä palvellaan asiakkaita neljän myyjän voimin.

Uuden avauksen myötä Kamux-ketju vahvistaa jalansijaansa Varsinais-Suomessa sekä koko maassa käytettyjen autojen ykköshankintapaikkana.

Asiakkaalle juuri sopiva auto

- Me olemme käytettyjen autojen osaaja, ja valikoimassa on noin 3 000 erilaista autoa, joista Kamuxin myyjän avulla löytyy se sopiva vaihtoehto asiakkaalle. Toiset tarvitsevat näppärän kaupunkiauton, toisille on tärkeää saada lastenrattaat mahtumaan takakonttiin. Oli tarve mikä hyvänsä, niin asiakkaan ei tarvitse olla autojen asiantuntija – meidän myyjämme ovat sitä varten, että auttavat, tiivistää Mäkinen.

- Kamux panostaa kasvuun ja tehokkaaseen toimintaan, jotta voi tarjota asiakkaille edulliset hinnat ja koko ajan tuoreen valikoiman autoja, summaa Jussi Mäkinen.

Lisätietoja:

Maajohtaja Jussi Mäkinen, puh. 050 590 5860

Kamux Turku, Nuppulantie 21, 20300 Turku, ma-pe 10‒18, la 10‒15

Kamux lyhyesti

Kamux on vuonna 2003 toimintansa aloittanut käytettyjen autojen sekä niihin liittyvien palveluiden myyntiin erikoistunut autoliikeketju. Kamux toimii Suomessa, Ruotsissa ja Saksassa. Kamuxilla on 37 autoliikettä Suomessa, yhdeksän Ruotsissa ja kaksi Saksassa. Historiansa aikana Kamux on myynyt yli 140 000 autoa. Vuonna 2016 konsernin liikevaihto oli noin 405 miljoonaa euroa ja yhtiön palveluksessa oli keskimäärin 343 työntekijää. www.kamux.fi

Viimeisimmät