18.3.2022

Kamux Suomi hakee nyt in-house rekrytoijaa viemään rekrytointimme seuraavalle tasolle!


Pääasiallisina työtehtävinäsi on vastata myynnin rekrytoinneista, kontaktoida soveltuvia ehdokkaita, osallistua työhaastatteluihin yhdessä palkkaavan esihenkilön kanssa, vastata hakijaviestinnästä, työsopimuksien hallinnasta ja kehittää työnantajamielikuvaa rekrytoinnin keinoin. Tärkeitä sidosryhmiäsi ovat alue- ja myyntipäälliköt, markkinointi, viestintä ja HR. Lisäksi osallistut rekrytointitapahtumiin ja edustat yritystä erilaisissa tilaisuuksissa. Tehtävä sisältää jonkin verran matkustamista tarpeen mukaan ympäri Suomen.


Millaista rekrytoijaa etsimme?


Omaat soveltuvan korkeakoulutaustan (esim kaupallinen) ja/tai jo hiukan kokemusta (vähintään parin vuoden ajalta) vastaavista tehtävistä. Olet motivoitunut nimenomaan rekrytoinnista ja sen kehittämisestä ja seuraat aktiivisesti alalla tapahtuvia muutoksia ja trendejä. Työskentelet mielelläsi itsenäisessä roolissa ja kannat vastuuta mutta olet ehdoton joukkuepelaaja, omaat positiivisen asenteen ja olet persoonana helpostilähestyttävä. Laitat asiakkaat etusijalle. Työskentelet sujuvasti niin suomen kuin englannin kielellä. Olet joustava ja työskentelet luontevasti nopeatempoisessa kasvuyrityksessä.


Mitä Kamux voi tarjota sinulle?


Arvojemme mukaisesti tässä roolissa pääset itse vaikuttamaan siihen millainen rekrytointiprosessi Kamuxille rakentuu. Annamme sinulle vapaat kädet. Vaikka rooli on itsenäinen, tukenasi on koko Kamux tiimi myynnistä HR:n. Kamuxilla asiat tehdään yhdessä. Rekrytoinneissa meillä on käytössä moderni tekoälyyn perustuva rekrytointityökalu ja sinulla on mahdollisuus kehittää sen käyttöä entisestään. Pääset osaksi huippu porukkaa, jossa nauru raikaa. Etuina tehtävässä ovat joustavat työajat, hyvinvointia tukevia työsuhde-etuja ja muita etuja mm. auton hankintaan liittyen. 


Arvojamme ovat
- Yhteistyö ja iloinen tekemisen meininki
- Vastuullisuus
- Asiakkaan ilahduttaminen
- Kannattava kauppa
- Vapaus ja vastuu

 

Tutustu meihin lisää täältä.
 

Tehtävässä raportoit Suomen Head of People Pilvi Forsblomille. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Pääkonttorimme sijaitsee Hämeenlinnassa ja PK- seudulla Espoon Olarissa, mutta etsimme juuri uusia tiloja Espoon konttorin tilalle. Tehtävässä on kiinteä kk-palkka ja pitkänaikavälin kannustinmalli. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian, viimeistään 1.5.2022.


Heräsikö mielenkiinto?

Huippua! Haluamme kuulla lisää sinusta! Jätä hakemus palkkatoiveineen pikimmiten "hae työpaikkaa"- kohdasta. Voit myös jättää videotervehdyksen hakemuskirjeen sijaan. Rekrytointiprosessimme sisältää hakemusten esikarsinnan, videohaastattelut, henkilökohtaisen haastattelun, soveltuvuusarvioinnin ja loppuhaastattelun. Ilmoitamme kaikille hakijoille rekrytoinnin tulokset viimeistään viikolla 17.


Jäitkö kaipaamaan lisätietoja?
Ota rohkeasti yhteys meihin niin kerromme mielellämme lisää. Lisätietoja antaa Head of People Pilvi Forsblom  + 358 50 5475355 tai (pilvi.forsblom(at)kamux.fi). Parhaiten Pilvin tavoittaa arkisin klo 8-9 tai 15-16 välisenä aikana, viikon 12 lomalla. 

Viimeisimmät