21.11.2018

Kamux vahvistaa jalansijaansa Raumalla – uudet tilat, enemmän valikoimaa

Käytettyjen autojen kauppaan erikoistunut Kamux on avannut ovensa uusissa tiloissa Raumalla. Samalla autovalikoima kasvaa ja asiakaspalveluun on satsattu myyntitiimiä vahvistamalla.

– Uusi myymälä mahdollistaa isomman autovalikoiman Rauman Kamuxille. Samalla olemme vahvistaneet tiimiämme kahdella uudella myyjällä. Luvassa on siis entistäkin parempaa palvelua raumalaisille ja lähiseudun asukkaille, myyntipäällikkö Mika Vesterbacka sanoo.

‒ Autamme asiakasta löytämään hänen käyttöönsä sopivan auton, sillä auto hankitaan nimenomaan tarpeeseen. Se on usein välttämätön työmatkoilla tai vapaa-ajalla, joko huonojen kulkuyhteyksien tai ihan vaan ajansäästön takia, toteaa Vesterbacka.
4 000 autoa, joista valita sopiva menopeli

Kamux-konseptin mukaisesti raumalaisten asiakkaiden ulottuvilla on koko Kamux-ketjun käytettyjen autojen valikoima, yhteensä noin 4 000 autoa.
‒ Rauman liikkeessä asioiva voi ostaa auton myös Kamuxin Ruotsin tai Saksan valikoimasta. Auto hankinta on helppoa ja turvallista, sillä me huolehdimme kaikki tarpeelliset paperityöt ja maksamme autoveron, ja asiakas saa auton nopeasti käyttöönsä, kertoo Vesterbacka.

Millaiset autot sitten kiinnostavat raumalaisia?
‒ Yleisesti suomalaiset arvostavat autoissa turvallisuutta ja mukavuutta tuovia lisävarusteita mutta paljon myös riittävän kookasta tavaratilaa. Joillekin myös auton tuoma liikkumisen vapaus on itsessään tärkeää. Raumalaiset ovat autonhankinta-asioissa hyvin samanlaisia kuin muutkin suomalaiset, Vesterbacka jatkaa.
– Palvelemme myös yrittäjiä hyötyautotarpeissa, Vesterbacka muistuttaa.

Rauman Kamux sijaitsee nykyään osoitteessa Metallitie 3. Avajaisia Raumalla vietetään 21.-24.11.2018.

Viimeisimmät