19.8.2020

Kuumimmat trendit hyötyautoissa: näyttävät yritysautot ja viimeistellyt pakut houkuttavat

Tämän päivän yrittäjä haluaa autonsa olevan firman käyntikortti. Samalla hyötyautot ovat liikkuvia toimistoja, joiden halutaan olevan toimivia, mukavia ja viimeisteltyjä.

”Kyllä hyötyautoihin, kuten pakettiautoihin, halutaan tänä päivänä ulkonäköä ja näyttävyyttä. Se voi tarkoittaa esimerkiksi alumiinivanteita, tyylikkäitä teippauksia tai ulkonäköä kohentavia lisämaalauksia. Tässä on iso ero 4—5 vuoden takaiseen aikaan, jolloin aluvanteita tai lisävaloja ei ollut työlistalla lainkaan”, Kamuxin hyötyautoista vastaava aluepäällikkö Ari Pihlaja kertoo.

Lähtökohtaisesti hyötyautot varustellaan täysin asiakkaan toiveiden mukaisesti ja yksilöllisesti. Tyypillisesti muutostöihin menee pari, kolme päivää.

Pick-upit kiinnostavat, henkilöautojen mukavuudet haluttuja

”Pick-upeilla tuntuu olevan paljon kiinnostusta. Erityisen haluttuja ovat näyttävät Ruotsista tuotavat autot, joissa on automaattivaihteisto ja jotka ovat hyvin varusteltuja. Asiakkaat siis hakevat tänä päivänä samoja ominaisuuksia ja mukavuuksia hyötyautoihin kuin henkilöautoihin”, Pihlaja toteaa.

Matkailuautoja tilauksesta

Tämän hetken trendejä on myös ns. matkailuautot: pitkät automaattivaihteiset autot, jotka muokataan jatketuiksi matkailuautoiksi lisäpenkeillä ja -tilalla.

”Näitä matkailuautoja rakennetaan erityisesti harrastustarpeisiin. Kelkkailuun ja motocrossiin tarvitaan kuljetuskapasiteettia”, Pihlaja selittää.

Hyötyautoissa käytännöllisuus ja tarkoituksenmukaisuus yhdistyvät erottautumiseen ja yksilöllisyyteen unohtamatta mukavuutta ja autovarusteiden herkkuosastoa.

Valtakunnallinen verkosto palvelee hyötyautoilijoita

”Palvelemme valtakunnallisen verkoston kautta koko Suomea hyötyautotarpeissa. Mahdotonta toivetta ei vielä ole tullut vastaan. Otamme mielellämme haasteita vastaan”, Pihlaja toteaa.

TOP-10 hyötyautoissa nyt:

1. Näyttävät teippaukset / yritysten logot

2. Alumiinivanteet

3. Vetokoukku

4. Automaattivaihteisto

5. Lisävalot/karjapuskurit/työvalot

6. Lisämaalaukset (esim. puskurit)

7. Pick-upit

8. Yksilölliset sisutukset

9. Kattovarusteet/tavaratilan varusteet

10. Jatko-ohjaamotLisätietoja:

Ari Pihlaja, Kamux Suomi Oy, hyötyautojen aluepäällikkö, puh. 050 584 8080

Viimeisimmät