Myymälät auki nyt lauantaisin 10-16

3.11.2020

Lokakuun klikatuimpien autojen kirjo laaja Kamux.fi:ssä – poikkeukselliset Volvot huomion kohteena

Lokakuussa klikatuimpien autojen kirjo oli laaja – mukaan mahtui yksilöitä aina urheiluautoista kakkoskoteina toimiviin matkailuautoihin. Volvon keräilyharvinaisuus erottui joukosta, ja Mercedes-Benz johti kärkimerkkinä.

Lokakuussa Kamux.fi:n klikatuimpien autojen kärkijoukkoon mahtui laaja kirjo erilaisia autoja eri käyttötarkoituksineen. Klikatuimpien yksilöiden joukkoon nousi kaksi poikkeuksellista Volvoa. Toinen on keräilyharvinaisuus – vuoden 1997 Volvo S70. Tätä turkoosinsinistä yksilöä on vuosien saatossa pidetty kuin kukkaa kämmenellä, ja myös kilometrit ovat maltilliset. Hyvässä kunnossa oleva retrohelmi löysikin uuden kodin nopeasti.

Klikatuimpien viidennellä sijalla oleva erikoisuus on Volvo 460 FM7 Motorhome matkailuauto, josta ei puutu kerrassaan mitään – matkailuauto on varusteltu jopa saunalla ja suihkulla. Tilaa löytyy yhdeksälle hengelle, joten tästä herkusta pääsee nauttimaan isompikin kaveriporukka.


Mercedes-Benz kirkkaana kärjessä


Mercedes-Benz on kauan pitänyt kärkeä katsotuimmissa Kamux.fi-sivujen automalleissa C- ja E-sarjan malleillaan. Nyt myös Mercedeksen automalli Sprinter jatkaa nousuaan sijalle 6. ja hyppää suosittujen automallien Skoda Octavian ja Volvo V70 ohi.

Katsotuimmissa automerkeissä ja automalleissa Mercedes-Benz kimaltelee johtotähtenä. Mercedes-Benziä pidetään arvostettuna ja laadukkaana automerkkinä, joten ei ihmekään, että kyseinen merkki ja sen eri mallit pitävät kärkisijoja Kamux.fi-sivuilla myös lokakuussa.


Kamux.fi:n lokakuun katsotuimmat yksittäiset autot


1. Wilson Tool Motorhome

2. Volkswagen Arteon

3. Volvo S70

4. Mercedes-Benz S

5. Volvo 460 Motorhome

6. Ford F150

7. BMW 535

8. Volkswagen Passat

9. Mercedes-Benz Sprinter

10. Audi RS5Kamux.fi:n lokakuun katsotuimmat automerkit1. Mercedes-Benz

2. BMW

3. Volvo

4. Volkswagen

5. Audi

6. Toyota

7. Ford

8. Skoda

9. Nissan

10. Opel


Kamux.fi:n lokakuun katsotuimmat automallit


1. Mercedes-Benz, C-sarja

2. Mercedes-Benz, E-sarja

3. Volkswagen Passat

4. Volkswagen Golf

5. Audi A4

6. Mercedes-Benz Sprinter

7. Volvo V70

8. BMW 520

9. Skoda Octavia

10. BMW 320Lisätietoja:

Tommi Iiskonmäki, maajohtaja, Kamux Suomi Oy, 040 5801 498

Kamux Oyj on nopeasti kasvanut käytettyjen autojen sekä niihin liittyvien palveluiden myyntiin erikoistunut vähittäiskaupan ketju. Kamux yhdistää digitaalisen kaupankäynnin kattavaan myymäläverkostoon tarjotakseen asiakkailleen erinomaisen palvelukokemuksen ajasta tai paikasta riippumatta. Digitaalisten kanavien lisäksi yhtiöllä on yhteensä 78 myymälää Suomessa, Ruotsissa ja Saksassa. Kamux aloitti toimintansa vuonna 2003 Hämeenlinnassa ja on myynyt perustamisensa jälkeen yli 280 000 käytettyä autoa, joista 55 432 autoa vuonna 2019. Kamuxin liikevaihto nousi 658,5 miljoonaan euroon vuonna 2019. Kamuxin palveluksessa oli kokoaikaisiksi työntekijöiksi muutettuna keskimäärin 595 henkilöä vuonna 2019. Kamuxin osakkeet on listattu Nasdaq Helsingissä.

www.kamux.com


Viimeisimmät