10.12.2018

Marraskuun katsotuimmat käytettyjen autojen merkit, mallit ja yksilöt - Mercedes-Benz komeili klikkausten johtotähtenä

Marraskuussa Kamux.fi-verkkosivuilla katseita keräsi erityisesti Mercedes-Benz, joka piti klikkausten johtopaikkaa niin merkkien, mallien kuin yksilöidenkin osalta. Mersukuumeeseen toi lievitystä runsas, yli 600 auton valikoima, josta löytyi menopeliä niin mallien kuin hintaluokan suhteen. Katsotuimpien viisikkoon kuuluivat myös BMW, Audi, Volkswagen ja Volvo.

Käytettyihin autoihin otetaan yleensä ensituntumaa verkkosivuilla. Kamux.fi-sivulla riitti vipinää marraskuussa, sillä autoja katsottiin yhteensä noin 260 000 kertaa.

‒ Marraskuu oli selvästi Mersujen aikaa, sillä merkin autot keräsivät klikkauksia yli 30 000. Seuraavaksi eniten kiinnostusta herättivät BMW ja Audi. Myös katsotuimmissa malleissa näkyi näiden merkkien vetovoima: Mersuissa kiinnostivat E- ja C-sarja ja näiden jälkeen S-sarja.

Myös muissa suosituissa autoissa katsottiin isompi- ja pienempikorista versiota lähes yhtä paljon, toteaa Kamuxin maajohtaja Tommi Iiskonmäki.


Suosituimmista löytyy eri malleja ja hintaluokkia


Suosituimpien autojen kärkikaartia yhdistää laaja valikoima erimallisia ja -hintaisia autoja.

‒ Esimerkiksi Mercedes-Benzistä on meillä myynnissä yli 600 autoa, BMW:stä ja Volkswagenista taas molemmista 500 menopeliä ja Audista yli 400 autoa. Laaja tarjonta lisää selkeästi innostusta tutustua eri vaihtoehtoihin, Iiskonmäki jatkaa.


Käytetyn auton hinnoittelu on selkeää eikä veromuutoksia tarvitse jännittää


Autoverokeskustelu on ollut aktiivista, mutta käytettyjen autojen ostajien ei siitä tarvitse välittää. Veromuutokset eivät niitä koske.

‒ Verkkosivut ovat tehneet käytettyjen autojen hinnoittelusta varsin avointa ja vertailu on helppoa. Autoa etsivä saa melko nopeasti tuntuman, mikä on tietyn merkin hintataso mallin sekä ajettujen kilometrien ja vuosimallin suhteen. Auton pitää herättää kiinnostusta myös hinnallaan, ja Kamuxin periaate on alusta saakka ollut se, että tarjoamme kilpailukykyiset hinnat asiakkaillemme, Suomen Kamuxia luotsaava Iiskonmäki avaa hinnoittelua.


Käytetty auto on fiksu ja taloudellinen valinta


‒ Monille käytetyn auton hankintaa puoltaa juuri edullinen hintataso verrattuna uuteen. Se on lähtökohtaisesti fiksu ja taloudellinen valinta, kun asiakas pääsee nauttimaan niistä auton edullisimmista kilometreistä, kun uuden auton kalliit kilometrit on ajettu pois esimerkiksi työsuhdekäytössä, jatkaa Iiskonmäki.


Katsotuimmat merkit marraskuussa 2018

 1. 1.

  Mercedes-Benz

 2. 2.

  BMW

 3. 3.

  Audi

 4. 4.

  Volkswagen

 5. 5.

  Volvo

 6. 6.

  Toyota

 7. 7.

  Ford

 8. 8.

  Skoda

 9. 9.

  Opel

 10. 10.

  Nissan

Katsotuimmat mallit marraskuussa 2018

 1. 1.

  Mercedes-Benz E-sarja

 2. 2.

  Mercedes-Benz C-sarja

 3. 3.

  Audi A6

 4. 4.

  Audi A4

 5. 5.

  Volkswagen Passat

 6. 6.

  Mercedes-Benz S-sarja

 7. 7.

  BMW 520

 8. 8.

  Volkswagen Golf

 9. 9.

  BMW 320

 10. 10.

  Mercedes-Benz CLS


Top 3 katsotuimmat autot marraskuussa 2018

 1. 1.

  Mercedes-Benz CLS 250 cdi

 2. 2.

  BMW M5

 3. 3.

  Mercedes-Benz S 350 Bluetec 4matic

Lisätietoja:
Tommi Iiskonmäki, maajohtaja, Kamux Suomi Oy, 040 5801 498


Viimeisimmät