Kurvaa kohti joulua uudella menopelillä – osta nyt, maksa ensi vuonna*

4.12.2019

Mersun tosimaasturi Kamuxin katsotuin marraskuussa – talvikelit kasvattavat kiinnostusta jykeviin autoihin

Kamux.fi:n verkkosivuilla ei ollut Mersun voittanutta marraskuussa 2019. Mercedes-Benz oli kuun ylivoimaisesti katsotuin automerkki ja kärkipaikan se otti myös suosituimmissa automalleissa ja yksittäisissä autoissa. Vuodenaika näkyi autokansan kiinnostuksessa selvästi.

— Mercedes-Benzin suosio selittyy sillä, että se on arvostettu sekä kestäväksi ja luotettavaksi koettu merkki. Mersu on myös haluttu työsuhdeauto, sillä se on poikkeuksetta hyvin varusteltu. Mersu myös säilyttää hyvin arvonsa käytettynäkin, kertoo Kamuxin maajohtaja Tommi Iiskonmäki.


Vakaata kyytiä talvea vasten

Viime kuussa nettikävijöitä kiinnosti korimalleista eniten farmari, kun taas toiseksi useimmin korimallin hakukriteeriksi klikattiin maasturi. Porrasperä oli kolmanneksi suosituin vaihtoehto.

— Farmari on sivustollamme kiinnostavampi korimalli kuin maasturi ja porrasperä yhteensä. Tilastot viittaavat selkeästi siihen, että isolle osalle hakijoista tavaratilan suuruus on yksi tärkeimmistä kriteereistä. Farmari pääsee oikeuksiinsa etenkin perheen kyydittäjänä, ja joulun ja vuodenvaihteen pyhien matkat ovatkin jo ihan nurkan takana.

— Autojen hakutilastoista näkyy myös selvästi se, että suuressa osassa Suomea talvi on jo täydessä vauhdissa. Maasturi on oivallinen valinta talvikeleihin ja vaativiin olosuhteisiin, Iiskonmäki jatkaa.

Volkswagen Passatilla vetoa

Katsotuimpien automallien tilastosta neljänneltä sijalta, Mercedes-Benz C- ja E-sarjojen autojen sekä Audi A4:n takaa, löytyy Volkswagen Passat.

— Volkswagen Passat on muodostunut varsin suosituksi ajoneuvoksi viime vuosina ja Passatia on paljon myös työsuhdeautoina, joten niistä on tarjontaa myös käytettynä. Passatin yksi vetovoimatekijä on sen tilavuus, jota monet asiakkaat arvostavat, Iiskonmäki valottaa.

Yksittäisistä autoista katsotuin Kamux.fi:ssä oli jykevä maasturi: Mercedes-Benz G 400 CDI. Lähes saman verran uteliaita veti puoleensa Mercedes-Benz E 350, näyttävä porrasperäauto.

— Kolmanneksi suosituin auto oli Peugeot Boxer, mikä kertoo siitä, että Kamuxilla on laaja hyötyajoneuvovalikoima palvelemaan yrittäjien tarpeita. Tilaston viidenneltä sijalta löytyvä Chevrolet Avalanche puolestaan on hyvällä ajettavuudella ja muuntauvuudella varusteltu avolava-auto, jossa yhdistyvät suuren maasturin mukavuus ja pickupin kuljetusmahdollisuudet, sanoo Iiskonmäki.


Kamux.fi:n marraskuun 2019 katsotuimmat automerkit

1.Mercedes-Benz
2. BMW
3. Audi
4. Volkswagen
5. Volvo
6. Toyota
7. Ford
8. Skoda
9. Nissan
10. Opel

Kamux.fi:n marraskuun 2019 katsotuimmat automallit
1. Mercedes-Benz, C-sarja
2. Mercedes-Benz, E-sarja
3. Audi A4
4. Volkswagen Passat
5. Audi A6
6. Skoda Octavia
7. Volvo V70
8. Volkswagen Golf
9. Audi A3
10.Volvo V60

Kamux.fi:n marraskuun 2019 katsotuimmat yksittäiset autot
1. Mercedes-Benz G
2. Mercedes-Benz E
3. Peugeot Boxer 335
4. Audi A3
5. Chevrolet Avalanche
6. Wartburg 353 W
7. Mercedes-Benz C
8. Nissan Navara
9. Volvo V90
10. BMW 750

Lisätietoja:
Tommi Iiskonmäki, maajohtaja, Kamux Suomi Oy, 040 5801 498

Viimeisimmät