Myymälät auki LAUANTAINA! Chattimme palvelee myös PE ja MA klo 13-21 🐰

4.3.2020

Reilu 50 000 euron kakkoskoti tien päällä oli helmikuun hittiauto – ”Vain harvoin tarjolla”

Helmikuussa kaksi yksittäistä autoa kiinnosti nettikansaa Kamux.fi:ssä erityisen paljon. Kumpikin menopeli veti klikkauksia yli kaksi kertaa enemmän kuin kolmanneksi katsotuin auto.

Käytettyjen autojen jälleenmyyjän Kamuxin helmikuun katsotuimpien autojen listalla kaksi oli ylitse muiden: Wilson Tool Motorhome -matkailuauto sekä jo myyty Volvo 850 Station Wagon, jonka hinnaksi ilmoitettiin vain 3400 euroa. Mustan matkailuauton saa omakseen 52 400 eurolla.

”Kyseessä on monen harrastuksen mahdollistaja, jollaisia on vain harvoin tarjolla. Matkailuauton sisävarusteluihin kuuluu muun muassa sänky, vessa, suihku, keittiö ja olohuone. Se on kuin kakkoskoti tien päällä”, kertoo Kamuxin Suomen maajohtaja Tommi Iiskonmäki.

”Volvo 850 Station Wagonissa erottuva tekijä on ollut varmastikin huokea hinta. Tähän kun lisätään Volvon erinomainen maine turvallisena ja luotettavana perheautona, niin en ihmettele lainkaan, miksi se on vetänyt katseita. Vastikään teettämässämme Suomalaiset autokaupoilla -suurtutkimuksessa Volvo koettiin ylivoimaisesti turvallisimmaksi automerkiksi ja Toyotan jälkeen toiseksi luotettavimmaksi”, Iiskonmäki jatkaa.

Useampaakin Volvoa katseltiin paljon

Katsotuimpien yksittäisten autojen listalla Volvo valloitti sijat 2–4, mikä osaltaan siivitti merkin automerkkilistauksen kakkospaikalle ohi BMW:n. Katsotuimpana automerkkinä kuukaudesta toiseen on jo pitkään ollut Mercedes-Benz. Erityisesti Mersun E- ja C-sarjan mallit viehättävät nettikävijöitä.

”Suomalaiset autokaupoilla -tutkimuksen mukaan Mercedes-Benz koetaan ylivoimaisesti arvostetuimmaksi automerkiksi, sillä yli kolmannes vastaajista yhdisti arvostettu-adjektiivin nimenomaan Mersuun. Audi ja Bemari saivat kumpikin 12 prosentin äänisaaliin tässä sanaparitehtävässä. Arvostusta ruokkii merkin hinta: kallis-sanaan Mersun yhdisti ensisijaisesti viidennes vastaajista, eli saman verran kuin Bemariin”, Iiskonmäki sanoo.


Kamux.fi:n helmikuun katsotuimmat yksittäiset autot

1. Wilson Tool Motorhome

2. Volvo 850 Station Wagon

3. Volvo S60

4. Volvo V70

5. Lexus UX 250h Comfort

6. Volkswagen CC 1,4 TSI

7. BMW 318 Gran Turismo F34

8. Opel Adam 3-ov Rocks 1,4

9. Volvo V70

10. Mercedes-Benz E

Kamux.fi:n helmikuun katsotuimmat automerkit

1. Mercedes-Benz (1)

2. Volvo

3. BMW

4. Volkswagen

5. Audi

6. Toyota

7. Ford

8. Skoda

9. Nissan

10. Opel

Kamux.fi:n helmikuun katsotuimmat automallit

1. Mercedes-Benz, E-sarja

2. Mercedes-Benz, C-sarja

3. Volkswagen Golf

4. Volkswagen Passat

5. Audi A6

6. Audi A4

7. Skoda Octavia

8. Volvo V70

9. BMW 320

10. Volvo V60


Lisätietoja:

Tommi Iiskonmäki, maajohtaja, Kamux Suomi Oy, 040 5801 498

Viimeisimmät