Kurvaa kohti joulua uudella menopelillä – osta nyt, maksa ensi vuonna*

6.8.2020

Sporttiset Coupet herättivät kiinostusta Kamux.fi:n sivuilla heinäkuussa – yksi klassikko erottui joukosta

Keski-kesä on tuonut Kamuxin verkkosivuille kuhinaa. Ihmisillä on mielessä autot niin polttaville kesäkaduille kuin kotimaan matkoille sekä mökkeilyyn. Katsotuimpien yksittäisten autojen listalle nousi ärhäköitä sporttiautoja, mutta mukaan mahtui myös tilavia perheautoja – sekä yksi vanha klassikko.

Coupe-mallit olivat edustettuna heinäkuussa Kamux.fi-sivujen yksittäisten autojen listauksessa peräti neljällä sijoituksella. Räyhäkkä Coupe Porsche Cayman S on auto, joka ei varmasti jätä ketään kylmäksi. Tämä musta, virtaviivainen Cayman S on varusteltu näyttävällä Techart-paketilla, joka takaa viimeisen päälle urheilullisen ulkomuodon. Cayman S nousi yksittäisten katsotuimpien autojen listan kärkeen Kamux.fi-sivustolla heinäkuussa.

Yksittäisten autojen Top-10 listauksessa komeili myös muita sporttisia autoja, esimerkiksi puhtaanvalkoinen Audi A5 punaisine nahkapenkkeineen, upea sporttinen BMW 640 sekä tehokas Mercedes-Benz CLS 350 näyttävine Brabus-yksityiskohtineen.

Vanha klassikko erottui joukosta - kuplavolkkari

Joukosta erottui myös yksi vanhempi erikoisuus - legendaarinen klassikko Volkswagen kupla. Tämä jo kaupaksi käynyt klassikko-kupla on vuosimallia 1973, ja sitä on pidetty kuin kukkaa kämmenellä. Kupla nousi yksittäisten katsottujen autojen sijalle neljä. Kupla erottui joukosta erikoisella metallinhohdon punaisella värityksellään ja punaisilla tikatuilla penkeillään.

Vaikka Coupe automallina näyttäytyi yksittäisten autojen TOP-10 listalla peräti neljästi, automalleissa Coupe sijoittuu sijalle kahdeksan. Coupe-korimalli on usein matalakattoinen ja virtaviivainen auto, jossa on viisto takaosa. Coupessa on pienemmät matkustus -ja tavaratilat kuin esimerkiksi porrasperäisissä automalleissa.

Käytännölliset autot kotimaan matkailuun ja mökille

Heinäkuun katsotuimpien yksittäisten autojen listalle nousi myös käytännöllisiä, tilavia autoja, kuten Volvo XC60 ja Nissan Qashqai. Käytännölliset maasturit sopivat niin kaupunkiajoon kuin kuoppaisille mökkiteillekin. Automalleista farmari kuitenkin pitää tiukasti ykkössijansa Kamux.fi -sivujen katsotuimpien automallien listauksessa.

Kamux.fi:n heinäkuun katsotuimmat yksittäiset autot

1. Porsche Cayman

2. Wilson Tool Motorhome

3. Volvo XC60

4. Volkswagen Kupla

5. Audi A5

6. Volvo S40

7. BMW 640

8. Opel Zafira Tourer

9. Mercedes-Benz Cls 350

10. Nissan Qashqai

Kamux.fi:n heinäkuun katsotuimmat automerkit

1. Mercedes-Benz

2. BMW

3. Volkswagen

4. Volvo

5. Audi

6. Toyota

7. Ford

8. Skoda

9. Nissan

10. Opel

Kamux.fi:n heinäkuun katsotuimmat automallit

1. Mercedes-Benz, C-sarja

2. Mercedes-Benz, E-sarja

3. Audi A4

4. Skoda Octavia

5. Volkswagen Passat

6. Volkswagen Golf

7. BMW 520

8. Audi A6

9. Volvo V60

10. Volvo V70Lisätietoja:

Tommi Iiskonmäki, maajohtaja, Kamux Suomi Oy, 040 5801 498

Viimeisimmät