Kurvaa kohti joulua uudella menopelillä – osta nyt, maksa ensi vuonna*

26.2.2018

Suomen 42. Kamux on avattu Savonlinnaan

Kamuxin 42. myymälä Suomessa avasi Savonlinnassa tiistaina. 100-prosenttisesti käytettyihin autoihin erikoistunut Kamux laajensi jälleen myymäläverkostoaan Suomessa, samalla kyseessä on jo koko Kamuxin 53. myymälä.

Myymäläverkosto laajenee

Avatun uuden autoliikkeen ansiosta Kamuxin jalansija käytettyjen autojen markkinoilla vahvistuu entisestään ja myymäläverkosto laajenee. Kamuxilla on ollut ennestään yksi autoliike Etelä-Savossa. Uuden Savonlinnan liikkeen lisäksi Kamux palvelee eteläsavolaisia Mikkelissä.

Koko laaja valikoima asiakkaiden ulottuvilla

Kamuxin toimintaperiaatteiden mukaisesti Savonlinnan myymälä tuo Kamuxin koko 3 400 auton valikoiman paikallisten asiakkaiden ulottuville.

– Asiakkaan ei koskaan tarvitse tyytyä yhden liikkeen valikoimaan, vaan hän voi ostaa lähimmästä Kamux-liikkeestään itseään kiinnostavan auton, sijaitsi se sitten missä myymälässä tahansa. Me toimitamme auton asiakkaan haluamaan paikkaan, kertoo Kamuxin maajohtaja Jussi Mäkinen.

Kamux tunnetaan kotiintoimituksestaan

Kamuxin kautta asiakas voi ostaa auton suoraan kotiin kuljetettuna. Asiakas voi myös ostaa auton verkosta. Moni asiakas haluaa kuitenkin asioida edelleen liikkeessä.

Käytettyjen autojen ykköshankintapaikka

– Uuden liikkeen myötä vahvistamme asemaamme käytettyjen autojen ykköshankintapaikkana. Kamux on 100-prosenttisesti käytettyihin autoihin keskittynyt vähittäiskaupan ketju, ja siksi olemme asiantuntijoita käytetyissä autoissa, Mäkinen toteaa.

Kamux palvelee Savonlinnassa osoitteessa Mertajärventie 8. Liikkeessä asiakkaita palvellaan neljän automyyjän voimin.

Lisätietoja:
Jussi Mäkinen, maajohtaja, Kamux Suomi Oy, 050 590 5860

Viimeisimmät