3.7.2018

Uusi merkkipaalu Kamuxille Saksassa: 3. myymälä aukeaa Ahrensburgiin

Kamux Oyj Lehdistötiedote 4.7.2018 klo 10.00

Uusi merkkipaalu Kamuxille Saksassa: 3. myymälä aukeaa Ahrensburgiin

Käytettyjen autojen kauppaan erikoistunut Kamux jatkaa voimakasta kasvuaan.
Kamux laajentaa toimintaansa Saksassa avaamalla uuden myymälän Ahrensburgiin viimeisellä neljänneksellä vuonna 2018.

Laajenemme suur-Hampurin alueella
”Uusi myymälä Ahrensburgissa on merkittävä virstanpylväs meille. Siirrymme seuraavaan vaiheeseen rakentaessamme Kamuxin läsnäoloa suur-Hampurin alueen vähittäiskaupassa. Olen erittäin iloinen laajentumisestamme. Ahrensburg sijaitsee sopivasti Hampurin koillispuolella ja vain noin puolen tunnin ajomatkan päässä Kamuxin Hampurin myymälästä. Kamuxin myymälät muodostavat hyvän verkoston, joka hyödyttää asiakkaitamme laajemmalla valikoimallaan”, sanoo Oliver Michels, Saksan maajohtaja.

“Löysimme sopivan myymäläpaikan Kornkampilta, joka on tunnettu vähittäiskaupan alue. Aluksi palvelemme myymäläpäällikön ja neljän myyjän voimin Kamuxin asiakkaita Ahrensburgin myymälässä”, Michels jatkaa.

Myymälässä autoja tulee olemaan noin 120, mutta luonnollisesti Kamuxin koko autovarasto on Kamuxin asiakkaiden ulottuvilla.

Kotiintoimitus, esimerkki hyvästä asiakaspalvelusta
“Kuten kaikissa maissa, Kamux on tehnyt kotiintoimituksia asiakkaille alusta saakka Saksassa, ja voimme helposti siirtää autoja myymälästä toiseen asiakkaita palvellaksemme. Meidän tavoitteenamme on hyvä asiakaspalvelu”, sanoo Olli Kilpi,
Kamuxin kansainvälisen liiketoiminnan johtaja.

Kamux rekrytoi uusia myyjiä
"Aloitamme myyntitiimin kokoamisen Ahrensburgiin ja hakemukset ovat tervetulleita. Kasvavana yrityksenä palkkaamme uutta henkilöstöä ja erityisesti uusia automyyjiä. Haluamme olla autokauppa, jonne on mukava ja helppo tulla asioimaan, ja sen vuoksi panostamme myyjiemme koulutukseen. Oikeanlainen asenne on tärkeää, sen sijaan aiempaa autokauppakokemusta emme pidä välttämättömänä”, maajohtaja Oliver Michels summaa.

Lisätietoja:
Oliver Michels, KAMUX Auto GmbH, maajohtaja, puh. +49 40 5555 489 0
Olli Kilpi, Kamux Oyj, kansainvälisen liiketoiminnan johtaja, puh. +358 40 674 1032

Viimeisimmät