31.10.2018

Uusin Kamux on avannut ovensa Järvenpäässä

Käytettyihin autoihin erikoistunut Kamux on avannut uusimman myymälänsä Järvenpäähän. Nyt avattu myymälä on Suomen jo 44. Kamux. Yhteensä Kamuxilla on 59 myymälää kolmessa eri maassa.

Myymälä asiakkaiden ja autokaupan tarpeisiin

”Järvenpään liike on poikkeuksellinen myymälä Kamuxille siten, että se on rakennettu varta vasten meidän tarpeisiimme. Halusimme löytää autokauppaan ja konseptiimme sopivan liiketilan Järvenpäästä, ja loppujen lopuksi ratkaisuksi tuli sitä varten suunniteltu myymälätila. Meille on tärkeää kulutason lisäksi hyvä sijainti, tilan toimivuus autokauppaan ja sen saavutettavuus asiakkaillemme”, kertoo maajohtaja Tommi Iiskonmäki.

Käytettyjen autojen ykköshankintapaikka

Uusi Kamux sijaitsee Järvenpäässä osoitteessa Rajaniitynkatu 2. Alue on vilkas kauppa-alue, josta löytyy useita vähittäiskaupan toimijoita. Tästä syystä asiakkaiden on helppo tulla asioimaan myös Kamuxilla. Uusi myymälä on kooltaan 1 500 neliömetriä ja asiakkaita palvellaan viiden myyjän ja myyntipäällikön voimin.

”Uuden liikkeen myötä vahvistamme asemaamme käytettyjen autojen ykköshankintapaikkana. Kamux on 100-prosenttisesti käytettyihin autoihin keskittynyt vähittäiskaupan ketju, ja siksi olemme asiantuntijoita käytetyissä autoissa. Meiltä kannattaa rohkeasti kysyä neuvoa. Tänä päivänä monet miettivät esimerkiksi käyttövoiman valintaa, onko omiin tarpeisiin paras auto diesel- tai bensakäyttöinen, vai kenties, hybridi, sähkö- tai kaasuauto”, Iiskonmäki toteaa.

Koko laaja valikoima saatavilla Järvenpäästä

”Hienoa, että pääsemme palvelemaan järvenpääläisiä ja lähialueen asukkaita toimivissa ja keskeisissä tiloissa. On hyvä muistaa, että myymälän valikoiman lisäksi koko Kamuxin lähes 4 000 auton valikoima on asiakkaiden ulottuvilla. Lisäksi asiakas voi ostaa Järvenpään liikkeestä myös Ruotsin tai Saksan valikoimaan kuuluvan auton. Me toimitamme auton asiakkaalle tänne Järvenpäähän tai kotiovelle saakka”, myyntipäällikkö Elias Rissanen kertoo.

”Uuden myymälän avaaminen on iso projekti ja aikamoinen ponnistus. Saimme myymälän hienosti valmiiksi aikataulussa, ja samalla loimme jo hienon yhteishengen tässä Kamuxin Järvenpään tiimissä. Olen varma, että se näkyy myös asiakkaille päin”, Rissanen sanoo.

Viimeisimmät