Kurvaa kohti joulua uudella menopelillä – osta nyt, maksa ensi vuonna*

22.8.2021

Valitse kiinteähintainen huoleton kuukausimaksuautoilu!

Kiinnostaako sinua kiinteähintainen huoletin kuukausimaksuautoilu?


Kamux tarjoaa nyt mahdolllisuuden kuukausimaksulliseen autoiluun. Kamux Huoleton -palvelussa ostat meiltä auton tavalliseen tapaan osamaksulla, mutta palvelumme ansiosta voit ennakoida autosi kulut etukäteen - huollot ja korjaukset tai auton arvon aleneminen eivät jää sinun murheeksesi.

Sopimus solmitaan ensin määräaikaisena 12 kuukaudeksi, minkä jälkeen se jatkuu toistaiseksi voimassaolevana enintään 48 kuukauteen asti. Tämän jälkeen voit lopettaa kuukausierien maksamisen, jolloin auto palautuu Kamuxille. Halutessasi voit ostaa auton omaksesi maksamalla jäännösvelan hinnan. Auton voi siis palauttaa milloin tahansa 12–48 kuukauden kohdalla.


Kamux Huoleton -palvelu on helppo ja vaivaton vaihtoehto auton ostamiselleKamux Huoleton on vaivaton - Voit käyttää autoasi ilman, että sinun tarvitsee murehtia yllättävistä huolto- ja korjauskuluista tai autosi arvon alenemisesta.


Kamux Huoleton on joustava - Jos et jostain syystä tarvitsekaan autoasi, et ole sitoutunut omistukseen vuosiksi. 11kk jälkeen voit luopua autostasi kuukauden irtisanomisajalla tai voit jatkaa auton käyttämistä edelleen aina 48 kk asti tai kunnes kokonaisajomäärä autolla saavuttaa 150 000 km rajan tai autolle tulee 8 vuotta ikää.


Kamux Huoleton on selkeästi hinnoiteltu - Voit tarkistaa kuukausiveloituksen määrän suoraan sivustomme kautta valitsemasi auton tiedoista. Valitse vain haluamasi ajomäärä ja näet hinnan sekä osamaksulle että Kamux Huoleton -palvelulle. Käsirahaa ei tarvita. Sopimuksen luominen kuitenkin vaatii hyväksytyn luottopäätöksen.


Kamux Kasko - Tarvitset autollesi myös kaskovakuutuksen, joka myös hoituu meidän kauttamme.


Kotiintoimitus - Kysy myös kotiintoimituksen mahdollisuutta.


Katso Kamux Huoleton -autot ja lue lisää Kamux Huoleton -palvelusta!

Viimeisimmät