Auton vaihto edessä? Olisiko aika vaihtaa tuoreempaan malliin? Vaihtamalla autosi tuoreempaan malliin tai vaihtoehtoiseen käyttövoimaan, voit säästää muun muassa päästöjen vaikuttamassa pienemmässä kulutuksessa, pienentämällä autoon liittyviä kulueriä tai saamalla jopa pienemmän kuukausierän kuin nykyisessä autossasi.

Mietityttääkö käytetyn auton kunto?

Kun ostat auton Kamuxilta, myyjämme käy ostamasi auton kanssasi läpi seikkaperäisesti luovutuksen yhteydessä. Havainnot kirjataan yhdessä ylös ja allekirjoitetaan sekä ostajan että myyjän toimesta. Näin varmistamme, että saat tarkan kuvan auton kunnosta ja että voit hypätä turvallisin mielin ratin taakse.

Edulliset nettihinnat verkkosivuillamme! Päivitetyt edulliset hinnat näkyvät koko autovalikoimassamme. Käy katsomassa laaja käytettävien autojen valikoimamme ja hyödynnä nettihintamme. Kaupanteko onnistuu kätevästi niin myymälässä, turvavälien kera, kuin verkossakin – jopa kokonaan etänä.

Rahoitus jopa ilman käsirahaa?

Kyllä, Kamuxilta saat ostettua haluamasi auton helposti ja vaivattomasti rahoituksella - edullisella hinnalla kilpailutettuna ja jopa ilman käsirahaa. Rahoituksen kuukausierät määritellään sinulle sopivaksi ja maksuaikaa on jopa 72 kuukautta! Kamux Rahoitus on lisäksi turvallinen vaihtoehto kiinteällä korolla, joka takaa että kuukausierät on helppo budjetoida. Kysy lisää Kamux-myyjältäsi.

Kun vaihdat autosi tuoreempaan, voit pienentää riskejä yllättävistä vioista tai korjauskuluista. Myös tuoreemman auton käyttövoiman mahdollinen pienempi kulutus tuo säästöjä ja vähentää päästöjä. Odottamattomien vikojen varalle oiva lisäapu on myös Kamux Plus -lisäpalvelumme, joka tuo turvaa odottamattomien korjausten kattamiseksi. 

Löydä itsellesi sopiva auto kotisohvaltasi?

Aina ei ole aikaa tai halua kierrellä eri liikkeissä etsimässä sopivaa autoa. Auton vaihto onnistuu nyt helposti suoraan chatista, verkosta tai puhelimitse - ilman, että sinun täytyy lähteä kotoasi. Kaupat sujuu etänä ja toimitamme auton kotiovellesi. Etäkaupoissa voit käyttää apunasi videoesittely-palveluamme, jolla esittelemme haluamasi ajoneuvon läpikotaisin. Helppoa!

Katso tästä tarkemmat ohjeet videoesittelystä.

Tarjoamme kotiintoimituksen ympäri Suomen! Saat minkä tahansa Kamux-myymälämme auton toimitettuna suoraan kotiovellesi tai vaikka työpaikallesi - haluamasi mukaan. Kamux-kotiintoimitus on turvallinen, sillä kotiintoimitetuilla autoilla on 14 vuorokauden palautusoikeus, joka alkaa toimituspäivästä. Me myös viemme mahdollisen vaihtoautosi samalla pois.

Kamuxilta löytyy Suomen laajin valikoima käytettäviä edullisia autoa. Valikoimamme on monipuolinen ja löydämme varmasti tarpeisiisi sopivan auton. Tervetuloa edullisemmille autokaupoille!

 

Auton vaihtamisen etuja:

Saat tarkan kuvan ostamasi auton kunnosta

Edulliset nettihinnat

Rahoitus edullisella hinnalla kilpailutettuna ja jopa ilman käsirahaa

Riskien ja vikojen minimoiminen

Kulutuksen pienentäminen

Kotiinkuljetus

Laaja valikoima