Tunnetko jo Kamuxin?

 

Olemme suomalainen, Hämeenlinnassa vuonna 2003 perustettu nopeasti kasvava, pörssilistattu käytettyjen autojen kauppaan erikoistunut yritys. Ostamme ja myymme käytettyjä autoja Suomessa, Ruotsissa ja Saksassa, yhteensä 78 toimipisteessä. Vuonna 2020 myimme ennätykselliset 60 657 autoa ja liikevaihtomme nousi 724,1 miljoonaan euroon.

 

Kamux-konserni työllistää yli 700 autokaupan ammattilaista ja työtyytyväisyytemme on tutkitusti korkealla tasolla. Rekrytoimme uusia kykyjä palvelukseemme tiiviiseen tahtiin.

Oletpa sitten kokenut automyyjä tai alasta kiinnostunut ja myynnistä innostunut – tule osaksi Pohjoismaiden voimakkaimmin kehittyvän autokaupan iloista tiimiä! Me koulutamme sinusta autoalan asiantuntijamyyjän ja opetamme talon tavat! Voimassa oleva ajokortti on työssä välttämättömyys ja arvostamme reipasta, myyntihenkistä ja reilua asiakaspalveluasennetta.

 

Oletko sinä meidän seuraava huipputekijä? Katso alta avoimet työpaikkamme, jos listalta ei löydy sinua kiinnostavaa kaupunkia, voit jättää meille avoimen hakemuksen!

 

Nyt haemme myymälöihimme:
 

Automyyjää Tornion liikeeseemme

Automyyjää Jyväskylän liikeeseemme

 

 

Ei sinua kiinnostavaa kaupunkia?

Jätä avoin hakemus

 

Hallinnollisiin tehtäviin haemme lisäksi:
 

Markkinointipäällikköä Espooseen

 

Ei sinua kiinnostavaa tehtävää listalla?

Jätä avoin hakemus 

 

 

 

Lisätietoa työstä Kamuxilla

Alla olevalta videolta saat lisätietoja työskentelystä automyyjänä tai myyntipäällikkönä Kamuxilla. Tutustu myös työntekijöidemme uratarinoihin videon alapuolelta..

 

Uratarinat

 

Toni Mäkelä, Automyyjä, Kamux Helsinki Konala

Olen Toni Mäkelä, automyyjä Helsingin Konalan Kamuxilla. Olen ollut automyynnistä kiinnostunut jo yläkoulusta saakka. Innostus lähti siitä, että olen aina tykännyt autoista ja lisäksi olen luonteeltani sosiaalinen. Siksi päädyinkin hakemaan Kamuxille töihin kaksi ja puoli vuotta sitten.

Kamux on mielestäni hyvä työnantaja siksi, että täällä keskitytään oleelliseen. Tavoitteiden saavuttamisesta palkitaan, ja jos jokin asia ei toimi, siitä puhutaan avoimesti ja asia korjataan.

Tavallinen aamu lähtee käyntiin työporukan yhteisillä aamukahveilla. Se on mielestäni hyvä tapa laittaa päivä käyntiin. Kahvin jälkeen lähdemme palvelemaan asiakkaita. Myymälään tulevien asiakkaiden palvelemisen lisäksi vastaamme yhteydenottopyyntöihin ja etsimme myös itse aktiivisesti uusia asiakkaita.

Parasta työssäni ovat tietenkin tyytyväiset asiakkaat. Myös työkavereilla on iso merkitys siihen, että töihin on aina kiva tulla. Vietämme myös vapaa-ajalla aikaa yhdessä. Arvostan paljon myös vapautta, joka meillä on päätöksenteossa.

Mielestäni meillä Konalassa on onnistuttu todella hyvin yhteishengen rakentamisessa. Tärkeintä on, että autamme toisiamme silloin, kun toinen apua tarvitsee. Kun tällainen kierre saadaan päälle, kaikilla on töissä hyvä fiilis.

 

Jani Heljoranta, Myyntipäällikkö, Kamux Hyvinkää

Hain Kamuxille töihin kaverin suosituksesta noin kymmenen vuotta sitten. Minulla oli jo ennestään kokemusta myyntityöstä, joten ihan nollasta ei tarvinnut lähteä liikkeelle. Aloitin automyyjänä Hämeenlinnassa ja työskentelin siellä ensin seitsemän vuotta. Nyt olen ollut Hyvinkäällä myyntipäällikkönä kolme vuotta.

Tavallista työpäivääni voisin kuvailla työntäyteiseksi. Tehtäviini kuuluu autojen hinnoittelua, autojen ostamista ja tietysti myös autojen myyntiä asiakkaille. Myyntipäällikkönä myös ohjaan ja tsemppaan omaa myyntitiimiäni.

Työ on haasteellista, mutta haasteet motivoivat. Lisäksi nautin siitä, että saan olla työssäni erilaisten ihmisten kanssa tekemisissä. Myös mukavat työkaverit takaavat sen, että töihin on aina kiva tulla. Meillä on Hyvinkäällä todella hyvä yhteishenki ja töissä on hauskaa. Parasta tässä työssä ovat kuitenkin tyytyväiset asiakkaat. On aina mukava huomata, että hommat ovat menneet nappiin ja yhteistyö asiakkaan kanssa jatkuu myös tulevaisuudessa.

Autokaupan ammattilaiselta vaaditaan ennen kaikkea aktiivista otetta työntekoon ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Paineensietokyvystä ja tuloshakuisuudestakaan ei ole ainakaan haittaa.

Voin suositella Kamuxia työpaikkana etenkin työkavereiden ja hyvän yhteishengen takia. Lisäksi plussaa ovat säännöllisesti järjestettävät koulutuksen myynnin ja johtamisen osalta. Myös kyky vaikuttaa oman palkkapussin kokoon on suuri etu.

 

Essi Suomalainen, harjoittelijasta autosihteerin työn kautta johdon assistentiksi, Kamux Hämeenlinnan pääkonttori

Olen Essi Suomalainen Hämeenlinnasta. Päädyin Kamuxille noin kolme vuotta sitten opiskelujeni kautta työharjoittelun merkeissä. Työharjoittelun kautta sain osa-aikaisen työn ja myöhemmin työsuhde muuttui vakituiseksi. Työskentelin 3 vuotta Kamuxilla autosihteerinä rekisteröinnissä Hämeenlinnan toimipisteessä.

Tavalliseen työpäivääni autosihteerinä kuului Kamuxin Suomen toimipisteiden autojen rekisteröinti, yhteydenpito yhteistyökumppaneiden Trafin ja rahoitusyhtiöiden kanssa sekä yhteydenpito automyyjien kanssa. Loistavan työporukan lisäksi työssäni parasta on erityisesti se, kun haastavimmissakin tapauksissa asia saadaan ratkaistua mahdollisimman nopeasti ja asiakas tyytyväiseksi.

Kun Kamuxilla haettiin johdon assistenttia, kiinnostuin mahdollisuudesta kehittyä kivassa talossa uudenlaisissa tehtävissä. Hain paikkaa – ja sain sen. Johdon assistenttina työni on hyvin monipuolista, eivätkä päivät ole koskaan samanlaisia. Tässä tehtävässä saan aivan uudenlaisen näkökulman yritykseen ja sen eri toimintoihin. Oli aivan loistavaa, että yrityksessä avautui mahdollisuus uusiin haasteisiin.

Meillä Kamuxilla on loistava ja rento yhteishenki. Kaikki tsemppaavat sekä auttavat toisiaan ja työt sujuvat mutkattomasti. Hyvää yhteishenkeä ylläpidetään muun muassa kokoontumalla päivittäin yhteiselle lounastauolle.

 

Kari Pietarila, Aluepäällikkö, Pohjois-Suomi, Automyyjästä aluepäälliköksi

Olen Kari Pietarila, Pohjois-Suomen aluepäällikkö. Ennen aluepäällikön tehtäviä ehdin työskennellä Kamuxilla myyntipäällikkönä ja automyyjänä.

Tätä ennen minulla oli oma yritys, joka teki autopesuja Kamuxille. Seurasin aliurakoitsijana Kamuxin toimintaa ja pidin erityisesti Kamuxin hyvästä yhteishengestä sekä siitä, kuinka onnistumisista palkitaan.

Päätin myydä yritykseni ja hakea mukaan Kamuxin tiimiin. Aloitin Kamuxilla automyyjänä huhtikuussa 2016 Raahen myymälässä.

Puolen vuoden kuluttua avautui mahdollisuus ryhtyä myymälän myyntipäälliköksi, joten tartuin tilaisuuteen ja sain paikan.

Siirryin Oulun Limingantullin myymälän myyntipäälliköksi tammikuussa 2019, jonka jälkeen aloitin aluepäällikön tehtävät tammikuussa 2020.

Työpäiväni ovat vaihtelevia. Toimistopäivinä hoidan sähköposteja, olen puhelintukena myymälöille, seuraan tavoitteita ja olen yhteydessä alueryhmäkokoonpanoon. Toisina päivinä kiertelen vastuualueeni myymälöitä. Käymme myyntipäällikön kanssa laajasti läpi myymälän tavoitteita ja haasteita. Töitä on paljon ja vaativuustaso on korkealla, joka on minusta hyvä asia, koska pidän haasteista.

Kannustan myyjiä, jotta jokainen saisi kokea onnistumisia. Aluepäällikkönä osallistun myös rekrytointeihin, koulutuksiin ja kehityspalavereihin.

Parasta työssäni on hyvä yhteishenki, tavoitteellisuus ja tekemisen meininki.

Aluepäälliköltä vaaditaan tilanteenlukutaitoa ja hyviä vuorovaikutustaitoja pystyäkseen samaistumaan myyjien tilanteisiin sekä kannustamaan heitä. Tavoitteellisuudesta ja myyntikokemuksesta ei myöskään ole haittaa.

Kamux on loistava työpaikka hyvän yhteishengen, tukiverkoston ja ennen kaikkea urakehityksen vuoksi.

Kamux on kouluttanut minut myyntityöhön, kasvattanut ihmisenä ja antanut mahdollisuuden kehittyä uran saralla.

Kamux pitää huolta henkilökuntansa hyvinvoinnista esimerkiksi järjestämällä jääkiekkotapahtumia, joka on minusta mahtava asia oman jääkiekkoharrastuksen ja yleisen jaksamisen kannalta!

 

Julius Heikkinen, kesämyyjä, Kamux Vantaa Airport

Olen Julius Heikkinen. Olen alun perin Ruotsista kotoisin, mutta asun tällä hetkellä Vantaalla ja opiskelen kauppakorkeakoulussa. Olen ollut aiemminkin Kamuxilla töissä, ja mikä sai minut palaamaan Kamuxille kesätöihin, on hyvä työilmapiiri ja mukavat asiakkaat.

Työtehtäviini kuuluu asiakaspalvelu ja autojen myynti, mutta myös autojen ostaminen sekä muu oheistoiminta, kuten autojen myyntiin laittaminen. Parasta tässä työssä on se, että saa olla asiakkaiden kanssa tekemisissä ja hyvin tehty työ myös palkitaan hyvin. Kivaa tässä työssä on myös vastuu ja vapaus, kun voi valita itse missä järjestyksessä työtehtäviä hoidetaan, kunhan kaikki tulee hoidettua.

Lisäksi myyntikokemus on mielestäni yksi arvokkaimpia kokemuksia mitä voi kokea ja uskon, että siitä on paljon hyötyä myös tulevaisuudessa - riippumatta mihin työelämässä tulee päätymään. Siksi voin suositella kaikille Kamuxia työpaikkana. Aiempaa työkokemusta ei oikeastaan tarvitse olla, vaan tärkein on se, että tykkää palvella ja olla ihmisten kanssa tekemisissä.

 

Tutustu työnhakijoita koskevaan tietosuojaselosteeseemme (englanniksi) oheisen linkin kautta.