Tule meille töihin!

Tunnetko jo Kamuxin?

Olemme suomalainen, Hämeenlinnassa vuonna 2003 perustettu nopeasti kasvava, pörssilistattu käytettyjen autojen kauppaan erikoistunut yritys. Ostamme ja myymme käytettyjä autoja Suomessa, Ruotsissa ja Saksassa, yhteensä 70 toimipisteessä. Vuonna 2018 myimme ennätykselliset 46 596 autoa ja liikevaihtomme oli noin 527,8 miljoonaa euroa. Kamux-konserni työllistää yli 500 autokaupan ammattilaista ja työtyytyväisyytemme on tutkitusti korkealla tasolla. Rekrytoimme uusia kykyjä palvelukseemme tiiviiseen tahtiin. Oletko sinä meidän seuraava huipputekijä? Hae avoimia työpaikkojamme tai jätä avoin hakemus jo tänään!

Nyt haemme myymälöihimme:

Automyyjää Kajaanin liikkeeseemme

Automyyjää Porvoon liikkeeseemme

Hallinnollisiin tehtäviin haemme lisäksi:

Jälkimarkkinointikoordinaattoria PK-seudulle


Jätä avoin hakemus


Lisätietoa työstä Kamuxilla

Alla olevalta videolta saat lisätietoja työskentelystä automyyjänä tai myyntipäällikkönä Kamuxilla. Tutustu myös työntekijöidemme uratarinoihin videon alapuolelta.


Uratarinat

Toni Mäkelä, Automyyjä, Kamux Helsinki Konala

Olen Toni Mäkelä, automyyjä Helsingin Konalan Kamuxilla. Olen ollut automyynnistä kiinnostunut jo yläkoulusta saakka. Innostus lähti siitä, että olen aina tykännyt autoista ja lisäksi olen luonteeltani sosiaalinen. Siksi päädyinkin hakemaan Kamuxille töihin kaksi ja puoli vuotta sitten.

Kamux on mielestäni hyvä työnantaja siksi, että täällä keskitytään oleelliseen. Tavoitteiden saavuttamisesta palkitaan, ja jos jokin asia ei toimi, siitä puhutaan avoimesti ja asia korjataan.

Tavallinen aamu lähtee käyntiin työporukan yhteisillä aamukahveilla. Se on mielestäni hyvä tapa laittaa päivä käyntiin. Kahvin jälkeen lähdemme palvelemaan asiakkaita. Myymälään tulevien asiakkaiden palvelemisen lisäksi vastaamme yhteydenottopyyntöihin ja etsimme myös itse aktiivisesti uusia asiakkaita.

Parasta työssäni ovat tietenkin tyytyväiset asiakkaat. Myös työkavereilla on iso merkitys siihen, että töihin on aina kiva tulla. Vietämme myös vapaa-ajalla aikaa yhdessä. Arvostan paljon myös vapautta, joka meillä on päätöksenteossa.

Mielestäni meillä Konalassa on onnistuttu todella hyvin yhteishengen rakentamisessa. Tärkeintä on, että autamme toisiamme silloin, kun toinen apua tarvitsee. Kun tällainen kierre saadaan päälle, kaikilla on töissä hyvä fiilis.


Jani Heljoranta, Myyntipäällikkö, Kamux Hyvinkää

Hain Kamuxille töihin kaverin suosituksesta noin kymmenen vuotta sitten. Minulla oli jo ennestään kokemusta myyntityöstä, joten ihan nollasta ei tarvinnut lähteä liikkeelle. Aloitin automyyjänä Hämeenlinnassa ja työskentelin siellä ensin seitsemän vuotta. Nyt olen ollut Hyvinkäällä myyntipäällikkönä kolme vuotta.

Tavallista työpäivääni voisin kuvailla työntäyteiseksi. Tehtäviini kuuluu autojen hinnoittelua, autojen ostamista ja tietysti myös autojen myyntiä asiakkaille. Myyntipäällikkönä myös ohjaan ja tsemppaan omaa myyntitiimiäni.

Työ on haasteellista, mutta haasteet motivoivat. Lisäksi nautin siitä, että saan olla työssäni erilaisten ihmisten kanssa tekemisissä. Myös mukavat työkaverit takaavat sen, että töihin on aina kiva tulla. Meillä on Hyvinkäällä todella hyvä yhteishenki ja töissä on hauskaa. Parasta tässä työssä ovat kuitenkin tyytyväiset asiakkaat. On aina mukava huomata, että hommat ovat menneet nappiin ja yhteistyö asiakkaan kanssa jatkuu myös tulevaisuudessa.

Autokaupan ammattilaiselta vaaditaan ennen kaikkea aktiivista otetta työntekoon ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Paineensietokyvystä ja tuloshakuisuudestakaan ei ole ainakaan haittaa.

Voin suositella Kamuxia työpaikkana etenkin työkavereiden ja hyvän yhteishengen takia. Lisäksi plussaa ovat säännöllisesti järjestettävät koulutuksen myynnin ja johtamisen osalta. Myös kyky vaikuttaa oman palkkapussin kokoon on suuri etu.


Essi Suomalainen, harjoittelijasta autosihteerin työn kautta johdon assistentiksi, Kamux Hämeenlinnan pääkonttori

Olen Essi Suomalainen Hämeenlinnasta. Päädyin Kamuxille noin kolme vuotta sitten opiskelujeni kautta työharjoittelun merkeissä. Työharjoittelun kautta sain osa-aikaisen työn ja myöhemmin työsuhde muuttui vakituiseksi. Työskentelin 3 vuotta Kamuxilla autosihteerinä rekisteröinnissä Hämeenlinnan toimipisteessä.

Tavalliseen työpäivääni autosihteerinä kuului Kamuxin Suomen toimipisteiden autojen rekisteröinti, yhteydenpito yhteistyökumppaneiden Trafin ja rahoitusyhtiöiden kanssa sekä yhteydenpito automyyjien kanssa. Loistavan työporukan lisäksi työssäni parasta on erityisesti se, kun haastavimmissakin tapauksissa asia saadaan ratkaistua mahdollisimman nopeasti ja asiakas tyytyväiseksi.

Kun Kamuxilla haettiin johdon assistenttia, kiinnostuin mahdollisuudesta kehittyä kivassa talossa uudenlaisissa tehtävissä. Hain paikkaa – ja sain sen. Johdon assistenttina työni on hyvin monipuolista, eivätkä päivät ole koskaan samanlaisia. Tässä tehtävässä saan aivan uudenlaisen näkökulman yritykseen ja sen eri toimintoihin. Oli aivan loistavaa, että yrityksessä avautui mahdollisuus uusiin haasteisiin.

Meillä Kamuxilla on loistava ja rento yhteishenki. Kaikki tsemppaavat sekä auttavat toisiaan ja työt sujuvat mutkattomasti. Hyvää yhteishenkeä ylläpidetään muun muassa kokoontumalla päivittäin yhteiselle lounastauolle.


Tutustu työnhakijoita koskevaan tietosuojaselosteeseemme (englanniksi) oheisen linkin kautta.