Jaa

  Vaihtoautot Espoo Niittykumpu

  Kamux Espoo Niittykumpu

  Riihitontuntie 10-12

  02200 Espoo

  Ajo-ohjeetAukioloajat

  MA-PE: 10-18

  LA: 10-15

  Muina aikoina sovitusti

  WhatsApp

  010 778 5501

  Numeroon soittaminen maksaa 8,4snt/min

  Suomen suurin yli 5000 käytetyn auton valikoima on ulottuvillasi Espoon Niittykummussa osoitteessa Riihitontuntie 10, kivenheiton päässä Niittykummun metroasemasta. Kamux Espoo Niittykummun autoliikkeestämme löydät Kamuxin koko ajoneuvotarjonnan eli henkilöautot, pakettiautot ja muut hyötyajoneuvot sekä Kamux Green -valikoiman ajoneuvot. Ostamme myös autoja, joten tarjoa rohkeasti omaa autoasi meille. 
  Huomioithan poikkeavat ajojärjestelyt Espoon Niittykummussa. Espoon kaupungin tietöistä johtuen Kotitontuntie on toistaiseksi suljettu, joten ajo Kamuxille onnistuu nyt Olarinluoman kautta. Löydät perille Niittykummun Kamuxille reittiä Merituulentie – Olarinluoma – Riihitontuntie.
  Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@kamux.fi
  HUOM. Autosillan aiempi asiakas
  Jos olet tehnyt autokauppaa Autosillan kanssa (ennen 10.1.2020), niin kaikki yhteydenotot näihin kauppoihin liittyen Jagro Oy:hyn, puh. 0400 459 592 tai sähköpostitse jami.multisilta@autosilta.com.

  4.1

  81 arviota

  profile

  Hessu

  2 viikkoa sitten

  Tällä kertaa auton myynti Kamuxille. Nopea yhteydenotto, hyvä tarjous ja siitä kauppa. Asiallista ja mutkatonta toimintaa, kiitokset Nicolle ja Roopelle.

  profile

  Niklas

  kuukausi sitten

  Harvoin saa näin asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua! Minua palveli myyjä, joka osasi suositella minulle sopivaa autoa rennolla ja ammattitaitoisella otteella! Vero- ja vakuutusasiat tulivat samalla näppärästi selväksi. Iso kiitos Rikke Moilanen!

  profile

  Jenna

  2 kuukautta sitten

  Kiitos erittäin hyvästä palvelusta Niittykummun myyjälle Rudille! Ystävällinen ja asiantunteva. Kiitos!