Jaa

  Vaihtoautot Helsinki Malmi

  Kamux Helsinki Malmi

  Takoraudantie 2

  00700 Helsinki

  Ajo-ohjeetAukioloajat

  MA-PE: 10-18

  LA: 10-15

  Muina aikoina sovitusti

  WhatsApp

  020 769 4286

  Numeroon soittaminen maksaa 8,4snt/min

  Kamux Malmin autoliike palvelee kaikissa auton vaihtoon, ostoon ja myyntiin liittyvissä asioissa. Käytettävissäsi on Kamuxin Suomen, Ruotsin ja Saksan laaja käytettyjen autojen valikoima. Toivotamme koko pääkaupunkiseudun väen tervetulleeksi saamaan hyviä Kamux kokemuksia edullisemmasta autokaupasta!
  Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@kamux.fi

  3.9

  139 arviota

  profile

  Aleksandr Seppenen

  viikko sitten

  Olen ollut pysyvänä asiakaana Kamuxilla ja olen ostanut useita autoja viimeisissa vuodessa. Asiakapalvelu on ollut aina so so myös muissa autoliikeissä. Yleensä myyjillä pääpaine on myydä auton kaikeilla keinolla. Tämä kertaa kävin Malmin toimipisteessa auton ja myyjänä oli Henri. Olen saannut loistavaa ja asiallista asiakaspalvelua!! Henri on siis loistava myyjä siinä mielessä että hän on todella vastuullinen eikä yrittää vaan myydä auton kaikien keinoin mutta yrittää auttaa sinun ongelmiin ja tehdä oikea valinta joka vastaa sinun tapreisiin. Tämä luo mulle iso arvoa kun ostajalle! Mä sain fiilis että hän ei ole perinteinen myyjä vaan minun yhteistyökumppani joka yrittää ratkaista ongelmani. Sen lisäksi hän on tehnyt todella hyvä tajous autovaihdosta, paremman hinnan ja koron uudesta autosta, sen lisäksi ilmaiset tummennukset ja myllytys. Jos lähtisin ostaa uusi auto niin ehdottomasti lähtisin taas Henrin luo. Ostettu auto: BMW G20

  profile

  Gurdip Singh

  kuukausi sitten

  Tämä Malmin Kamux sijaitsee melko lähellä Malmin lentokenttää. Itse liike ei ole kovinkaan iso, mutta hyödylliset palvelut löytyvät aivan liikkeen vieressä (vianor, katsastus jne.). Viime asioinnin aikana oli asiakkaita melko paljon automyyjiä nähden, mutta tuo johtui koronasta. Palvelu pelasi ja uusi auto tuli hankittua.

  profile

  Marjo Hemming

  kuukausi sitten

  Hyvä auto myytiin, muutama pikkuvika oli mutta ne sai käydä korjaamassa Kamuxin piikkiin. Myyjä Arbnor Bushi todella asiantunteva ja avulias. Omasta autosta sain ihan hyvän korvauksen. Suosittelen!