Jaa

  Vaihtoautot Tampere Lielahti

  Kamux Tampere Lielahti

  Taninkatu 3

  33400 Tampere

  Ajo-ohjeetAukioloajat

  MA-PE: 10–18

  LA: 10–15

  Muina aikoina sovitusti

  WhatsApp

  010 420 8821

  Numeroon soittaminen maksaa 8,4snt/min

  Tervetuloa hankkimaan hyviä kokemuksia uudenlaista edullisempaa autokauppaa tekevästä autoliikkeestä! Sinun on mahdollista ostaa auto Kamuxin koko valikoimasta – yli 5000 käytetyn auton joukosta löydämme yhdessä sinulle varmasti juuri sopivan. Käytössäsi ovat myös Kamuxin Ruotsin ja Saksan vaihtoautovalikoimat. Auto toimitetaan halutessasi vaikka kotiovellesi. Voimme viedä vaihtoauton mennessämme sekä tarvittaessa lunastaa mahdollisen loppuvelan. Tervetuloa edullisille autokaupoille Tampereelle! Psst! Katso myös samassa rakennuksessa palvelevan Kamux Tampere HYA:n hyötyautovalikoima!
   


  Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@kamux.fi

  3.7

  82 arviota

  profile

  Juha Lauronen

  kuukausi sitten

  Autot ei ole ehkä halvimpia mutta eivät myy romuja uuden hinnallakaan. Lielahden palvelu oli loistavaa 👍💯, menen uudestaan heti kun on seuraavalle käytetylle tarvetta.

  profile

  Maarit Mäkinen

  2 kuukautta sitten

  Ystävällinen, mukava asioida. Hyvä fiilis tuli.

  profile

  Maria Kauppinen

  5 kuukautta sitten

  Autossa jonka ostin oli monenlaista vikaa, mutta asian hoidosta annan täydet pisteet ja suuren kiitoksen. Olin lähdössä reissuun ja minulle hommattiin sijaisauto Kamuxilta ja oma auto laitettiin sillä aikaa kuntoon. Kaikki kolme vikaa oli korjattu ja auto toimii nyt hyvin. Kiitos Kamux Lielahti ja Jyväskylä.