Haemme Kamuxin Oulun Ruskon myymäläämme

 

MYYJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen

 

Kamuxin myyjän tehtäviin kuuluvat ensisijaisesti autojen myynti ja osto. Lisäksi tehtäviin kuuluu autojen laittaminen myyntiin, joka pitää sisällään autojen kuvaamista ja mallintamista. Iso osa työtä on myös uusien asiakkaiden kontaktointi.

Tarjoamme sinulle ketterän ja välittömän työympäristön, jossa jokainen tsemppaa toisiaan. Koska olemme nopeasti kasvava yritys, meillä on mahdollista edetä uralla. Monipuolinen ja vastuullinen automyyjän tehtävä antaa hyvät mahdollisuudet kasvaa ja kehittyä myynnin ammattilaiseksi Kamuxilla. 

Koulutamme tehtävään valitun henkilön, jolla taataan sinun menestyminen tehtävässä. Järjestämme myyjille säännöllisesti yhteisiä koulutuksia, joissa pääset tutustumaan paremmin kollegoihisi ympäri Suomea.

Lisäksi tehtävässä on erittäin kannustava palkkaus -- pääset itse omalla tekemisellä vaikuttamaan siihen todella paljon.

 

Mitä me odotamme sinulta? Haluamme myyjän, joka haluaa olla myynnin ammattilainen ja saavuttaa myyntitavoitteet. Haluamme positiivisen ja innostuneen myyjän, joka kykenee työskentelemään nopeatempoisessa myynnin maailmassa. Etuna katsotaan kokemus autoalalta ja/tai kiinnostuksesta autoja kohtaan, kokemus autoalalta ei siis ole välttämätöntä. Tehtävässä edellytetään voimassa olevaa ajokorttia. 

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae paikkaa 15.8. mennessä alla olevan linkin kautta. Laitathan hakemusta heti tulemaan, sillä haastattelemme jo hakuaikana ja valitsemme työntekijät heti oikeiden osuttua kohdalle. Toivomme myös, että voisit aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian.

 

https://rekry.saima.fi/smarthome/application_edit_welcome.html?field_id=0&job_name=Automyyj%C3%A4+Oulu+Rusko&job_id=16442&jc=102&lang=fi&did=21023

 

Mikäli sinulla heräsi kysyttävää tehtävästä, soita myymälävastaava Olli Vuorma numeroon 040 484 0997