Haemme Kamuxin Espoon Niittykummun Hyötyautomyymälään 

 

MYYJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen.

 

Kamuxin myyjän tehtäviin kuuluvat ensisijaisesti autojen myynti ja osto.  Lisäksi tehtäviin kuuluu autojen myyntiin laitto, joka pitää sisällään autojen kuvaamista ja mallintamista. Iso osa työtä on myös uusien asiakkaiden kontaktointi.

Tarjoamme sinulle ketterän ja välittömän työympäristön, jossa jokainen tsemppaa toisiaan. Koska olemme nopeasti kasvava yritys, meillä on mahdollista edetä uralla. Monipuolinen ja vastuullinen automyyjän tehtävä antaa hyvät mahdollisuudet kasvaa ja kehittyä myynnin ammattilaiseksi Kamuxilla. 

Koulutamme tehtävään valitun henkilön, jolla taataan sinun menestyminen tehtävässä. Järjestämme myyjille säännöllisesti yhteisiä koulutuksia, joissa pääset tutustumaan paremmin kollegoihisi ympäri Suomea.

Lisäksi tehtävässä on erittäin kannustava palkkaus -- pääset itse omalla tekemisellä vaikuttamaan siihen todella paljon.

 

Mitä me odotamme sinulta? Haluamme myyjän, joka haluaa olla myynnin ammattilainen ja saavuttaa myyntitavoitteet. Haluamme positiivisen ja innostuneen myyjän, joka kykenee työskentelemään nopeatempoisessa myynnin maailmassa. Etuna katsotaan kokemus autoalalta ja/tai kiinnostuksesta autoja kohtaan, kokemus autoalalta ei siis ole välttämätöntä. Tehtävässä edellytetään voimassa olevaa ajokorttia. 

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae paikkaa 8.8.2021 mennessä tämän linkin kautta. Laitathan hakemusta heti tulemaan, sillä haastattelemme jo hakuaikana ja valitsemme työntekijät heti oikeiden osuttua kohdalle. Toivomme myös, että voisit aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian.

 

Mikäli sinulla heräsi kysyttävää tehtävästä, soita rohkeasti myyntipäällikkö Roope Sipilälle numeroon 040 180 4945.