Haemme Jämsän Kamuxin myymälään
 

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

vakituiseen työsuhteeseen luotsaamaan Jämsän myyntitiimiä!

 

Myyntipäällikön tehtävässä vastaat myynnin johtamisesta Kamuxin Jämsän myymälässä, vastuullasi on myymälän päivittäinen johtaminen ja myymälälle asetettujen tavoitteiden saavuttaminen. Vastuullasi on myymälän liikevaihto sekä varastonhallinta.

Toimit esimiehenä neljälle myyjälle, jolloin tehtäviisi luonnollisesti kuuluu myös henkilöstöjohtamisen tehtäviä kuten rekrytointia, perehdyttämistä ja suorituksen johtamista. Ennen kaikkea tärkein tehtävä on tsempata tiimi huikeisiin myyntituloksiin!

Myyntipäällikkönä olet tärkeässä roolissa uusien toimintatapojen ja järjestelmien käyttöönotossa. Myynnin johtamisen lisäksi pääset itse tekemään kauppaa ja näyttämään esimerkillä kuinka autokauppaa tehdään - esimerkillä johtaminen on meille tärkeää!

Tarjoamme sinulle ketterän ja välittömän työympäristön, jossa jokainen tsemppaa toisiaan. Koska olemme nopeasti kasvava yritys, meillä on mahdollista edetä uralla. Monipuolinen ja vastuullinen esimiestehtävä antaa hyvät mahdollisuudet kasvaa ja kehittyä myynnin johtajaksi Kamuxilla. 

Koulutamme tehtävään valitun henkilön, jolla taataan sinun menestyminen tehtävässä. Kuulut myös Kamuxin myyntipäälliköiden tiimiin, jolloin saat noin 55 kokenutta kollegaa ympäri Suomea. Myyntipäällikkötiimille järjestämme yhteisiä esimiesvalmennuksia, jossa pääset tutustumaan paremmin kollegoihisi. 

Lisäksi tehtävässä on erittäin kannustava palkkaus -- pääset itse omalla tekemisellä vaikuttamaan siihen todella paljon.
 

Mitä me odotamme sinulta? Haluamme myyntipäällikön, joka haluaa olla myynnin johtamisen ammattilainen ja saavuttaa myyntitavoitteet. Haluamme positiivisen ja innostuneen esimiehen, joka kykenee työskentelemään nopeatempoisessa myynnin maailmassa. Iso plussa tulee kokemuksesta autoalalta ja kiinnostuksesta autoja kohtaan. Tehtävässä edellytetään voimassa olevaa ajokorttia.

 

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae paikkaa 8.8.2021 mennessä tämän linkin kautta!

 

Mikäli sinulla heräsi kysyttävää tehtävästä, soita viikolla 29-30 Jussi Mäkiselle numeroon 050 590 5860 tai viikolla 31 Kaisa Heiskalalle numeroon 040 159 6330.