Kamux toivottaa asiakkaat tervetulleiksi autokaupoille Lempäälän Ideaparkiin

Käytettyjen autojen myyntiin erikoistunut Kamux on avannut Suomen 43. myymälänsä Lempäälän Ideaparkin Autoareenalle. Kamux avaa myymälänsä sinne, missä asiakkaat perheineen viettävät aikaa. Autokaupan tekeminen kauppakeskuksessa muun asioinnin ohessa on täysin uudenlainen malli tuoda autokauppa ja yli 4 000 auton valikoima asiakkaiden lähelle.

Autokauppaa siellä, missä ihmiset jo valmiiksi liikkuvat

Lempäälän Ideaparkin myymälä tuo autokaupan sinne, missä ihmiset jo valmiiksi ovat.

”Ideaparkissa käy vuosittain yli 7 miljoonaa kävijää, ja siksi odotammekin liikkeeltä ennen kaikkea mahdollisuutta kohdata runsaasti asiakkaita kasvotusten. Ihmiset tulevat kauppakeskukseen ajan kanssa ostoksille koko perheen kanssa, ja nyt heillä on mahdollisuus asioida helposti myös autoliikkeessä”, Kamuxin Suomen maajohtaja Tommi Iiskonmäki kertoo.

Laajat aukioloajat palvelemaan asiakkaita

Kamux palvelee Lempäälän Ideaparkissa kauppakeskuksen aukioloaikoina. Tämä tarkoittaa, että myymälä on auki maanantaista lauantaihin kello 10-20 ja sunnuntaisin kello 12-18.

”Haluamme olla helposti saavutettavissa silloin, kun kauppakeskuksessa liikkuu asiakkaita, ja siksi palvelemme laajoin aukioloajoin Ideaparkissa”, myyntipäällikkö Tero Mänty kertoo.

Pitkät aukioloaika edellyttää myös runsaasti henkilöstöä. Kamuxin Lempäälän myymälässä työskenteleekin myyntipäällikön lisäksi 10 automyyjää. Kamuxin myymälä sijaitsee kauppakeskuksen juuri valmistuneessa 1,5 hehtaarin laajuisessa lisäosassa heti sisääntulon kohdalla toivottamassa asiakkaat tervetulleiksi.

Myymälä on vain pieni osa koko valikoimaa

Kamuxin Lempäälän myymälään mahtuu noin 170 autoa. Asiakkaiden ei kuitenkaan tarvitse tyytyä tähän. Kamuxin toimintaperiaatteiden mukaisesti Lempäälän myymälä tuo Kamuxin lähes 4 000 auton valikoiman asiakkaiden ulottuville. Mikä tahansa Kamuxin valikoimissa oleva auto on siis mahdollista ostaa kauppakeskuksen myymälästä. Samoin Ruotsin ja Saksan autot ovat asiakkaiden ulottuvilla.

”Asiakas voi ostaa Kamuxilta itseään kiinnostavan auton, sijaitsi se sitten missä myymälässä tahansa. Me myös toimitamme auton asiakkaan haluamaan paikkaan – tai kotiin saakka, kertoo maajohtaja Tommi Iiskonmäki

Kaikkiaan 56 myymälää

Lempäälän myymälän avaamisen myötä Kamuxilla on kaikkiaan jo 56 myymälää kolmessa massa: 43 Suomessa, 11 Ruotsissa ja kaksi myymälää Saksassa.

Lisätietoja:
Tommi Iiskonmäki, maajohtaja, Kamux Suomi Oy, 040 5801 498
Muut haastattelupyynnöt, Iida-Emilia Lehtonen, markkinointisuunnittelija, 040 176 3858