Kamuxin Tukholman alueen myymälä ja Ruotsin pääkonttori siirtyvät uusiin tiloihin

Kamuxin Tukholman alueen myymälä ja Ruotsin pääkonttori siirtyvät uusiin tiloihin

Kamuxin suur-Tukholman myymälä Järfällassa siirtyy uusin tiloihin Upplands Väsbyhyn.

”Upplands Väsby on Tukholman pohjoispuolinen esikaupunki, jossa sijaitseva uusi toimitila palvelee paremmin sekä Kamuxin automyyntiä että hallinnollisia tarpeita Ruotsissa. Sijainti E4-väylän varrella noin 20 kilometrin päässä Arlandan lentokentästä sopii erinomaisesti konseptiimme, jossa palvelemme asiakkaitamme sekä paikallisesti että verkossa. Koko Ruotsin autovalikoimamme on saatavilla asiakkaillemme mistä tahansa toimipisteestä, niin myös Upplands Väsbystä”, Kamuxin kansainvälisen liiketoiminnan johtaja Ilkka Virtanen sanoo.

”Myymäläkoon kasvattaminen tukee kasvuamme Ruotsissa, ja lisäksi Upplands Väsbyn myymälän sijainti parantaa saavutettavuuttamme suur-Tukholman alueella", Kamuxin Ruotsin maajohtaja Karri Kauppila kertoo.

Upplands Väsbyn myymälä avautuu marraskuun alussa. Uusi myymälä mahdollistaa myös noin 30—50 kappaleen lisäyksen autovalikoimaan. Kamuxin Ruotsin hallinto muuttaa myös Järfällasta Upplands Väsbyhyn.

”Tämä ei ole uusi myymälä eikä lisäys myymäläverkostoomme Ruotsissa vaan nykyinen Järfällan myymälä korvautuu Upplands Väsbyllä, tosin nämä myymälät ovat muutaman kuukauden päällekkäin käytössä”, Virtanen tarkentaa.

Lisätietoja:

Karri Kauppila, maajohtaja, Kamux Ruotsi, puh. 040 715 4343

Ilkka Virtanen, Kamux Oyj, kansainvälisen liiketoiminnan johtaja, puh. 040 727 5856