Kamuxin työntekijä valittiin vuoden automyyjäksi Ruotsissa

Käytettyihin autoihin erikoistuneen suomalaisen Kamuxin automyyjä on valittu vuoden automyyjäksi Ruotsissa vuosittain järjestettävässä Motorgalassa. Voittaja on Kamuxin Växjön liikkeessä automyyjänä työskentelevä Marcus Korner. Raati korosti perusteluissaan erityisesti luottamuksen rakentamisen merkityksellisyyttä.

Automyyjän työ kulkee voittajalla suvussa, sillä myös Kornerin isä on toiminut automyyjänä koko ikänsä. Korner kertookin seuraavansa ylpeänä isänsä jalanjälkiä alalla.

Tavoitteena onnistuneita kokemuksia asiakkaille

– Oma tavoitteeni on aina ollut tarjota asiakkaalle hyvän auton lisäksi myös kaiken kaikkiaan onnistunut kokemus autokaupan teosta. Haluan vastata asiakkaan tarpeisiin ja parasta on, jos pystyn kääntämään haastavan tilanteen onnistuneeksi kaupaksi, Korner toteaa.

– Palkinnon voittaminen ei kuitenkaan olisi onnistunut yksin. Mielestäni tämä palkinto osoittaa, että meillä on kasassa hieno tiimi. En olisi pystynyt voittamaan ilman kollegoitani ja esimiehiäni Växjössä ja koko Kamuxilla, Korner kertoo.

Vuosittain järjestettävässä Motorgalassa palkitaan vuosittain ansioituneita autoalan ammattilaisia. Myös Ruotsin Kamuxin maajohtaja Robin Toss iloitsee Kornerin voitosta.

– Marcuksen voitto on upea asia! Hänellä on uskomaton kyky olla aina oma itsensä ja ottaa asiakas huomioon. Meillä Kamuxilla asiakaskokemus on tärkeä asia ja haluamme palvella asiakkaita mahdollisimman hyvin. Marcus ymmärtää tämän ja osaa tarjota asiakkaillemme huomaavaista, rentoa ja ystävällistä palvelua. Hän haluaa aina asiakkaillemme parasta, ja juuri tästä koko Kamuxissa on kyse. Olemme autokauppa, jota arvostetaan sekä autojen myyjänä että ostajana, Toss summaa.