Turvallista autokauppaa Kamuxilla

Tietoa koronaviruksen vaikutuksista 18.3.2020

TURVALLISTA AUTOKAUPPAA KAMUXILLA

Myymälät

Kaikki Kamux-myymälät ympäri Suomen palvelevat normaalisti.

Myymälöidemme aukioloajat ovat aina ajan tasalla sekä kamux.fi:ssä, että Googlen hakutuloksissa myymälöidemme osalta. Myymälöissämme kiinnitetään erityistä huomioita käsihygieniaan ja tilaa on riittävästi, jotta asiakkaamme ja työntekijämme voivat pitää tarvittavat turvavälit toisiinsa. Tarjoamme autokauppaan useita maksu- ja rahoitusvaihtoehtoja, joten käteisen käyttöä on helppo välttää.

 

Myynnissä olevat ja myydyt autot

Desinfioimme sekä koeajettavien, että myytyjen autojen ohjauspyörän ja vaihdekepin ennen auton luovuttamista asiakkaillemme. Henkilöstömme noudattaa tarkoin sekä työterveyslääkäriemme, että viranomaisten ohjeita ja määräyksiä.

 

Palvelemme chatissä, netissä ja puhelimitse aamusta iltaan

Kamuxilta ostaminen on turvallista ja helppoa – myös netissä ja puhelimitse. Voit ostaa yli 5000 auton valikoimastamme auton myös chatissa, netissä tai puhelimessa.

Toimi näin

  1. Valitse mieleisesi auto autohaustamme. Ole yhteydessä myyjämme joko chatin kautta, puhelimitse tai suoraan netistä jättämällä soitto- tai tarjouspyyntö
  2. Myyjämme ottaa sinuun nopeasti yhteyttä. Saat tarkemmat tiedot sinua kiinnostavasta autosta ja sen kunnosta, sen huoltohistoriasta ja varustelusta. Pyydä koeajoa tai kotiintoimitusta!
  3. Myyjämme antaa sinulle samalla - chatissa, sähköpostitse tai puhelimitse - markkinahintaisen tarjouksen nykyisestä autostasi. Sovi myyjän kanssa edullisista autokaupoista!
  4. Valitse sinulle sopivin rahoitusmalli. Myyjämme antaa sinulle tarjouksen myös edullisesta Kamux Plus -palvelusta, rahoituksesta ja Kamux Kaskosta.