Tietoa koronaviruksen vaikutuksista

TURVALLISTA AUTOKAUPPAA KAMUXILLA

Poikkeusoloista huolimatta kaikki Suomen Kamux-myymälämme palvelevat normaalisti. Asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys ja turvallisuus on meille tärkeää, ja tästä syystä myymälöissämme on tehty toimenpiteitä koronavirusriskin minimoimiseksi. Huolehdimme erityisen hyvin myymälöissämme käsihygieniasta, turvaväleistä sekä maskien käytöstä. Meillä autokauppaa on myös mahdollisuus tehdä kokonaan etänä. Suosittelemme maskin käyttöä myös asiakkaillemme.

Myymälät

Kaikki Kamux-myymälät ympäri Suomen palvelevat normaalisti.

Myymälöidemme aukioloajat ovat aina ajan tasalla sekä kamux.fi:ssä, että Googlen hakutuloksissa myymälöidemme osalta. Me Kamuxilla pidämme turvavälit! Myymälöissämme on tilaa riittävästi, jotta asiakkaamme ja työntekijämme voivat pitää tarvittavat turvavälit toisiinsa. Myymälöissämme kiinnitetään erityistä huomioita käsihygieniaan - myymälöissä on mahdollista pestä kädet ja käsidesiä on saatavilla. 

Päivitetyt toimintaohjeet asioidessasi myymälöissämme

Asioithan vain terveenä. Asioimalla vain terveenä, pystyt vähentämään infektoiden leviämistä ja riskiä saada tartunta. Mikäli sinulla on koronaan viittaavia oireita tai olosi kipeä, asioithan vain etänä. Meillä autokaupat etänä sujuu mutkattomasti verkon välityksellä, chatilla tai puhelimitse - toimitamme auton myös kotiovellesi.

Pesethän kätesi ja käytät käsidesiä. Asioidessasi myymälöissämme, pesethän ja desinfioithan kätesi, jotta mahdollinen infektoiden leviäminen ja tartunnan riski saadaan minimoitua. Myymälöissämme on otettu erityishuomioon hyvä käsihygienia - meillä on mahdollisuus pestä kädet ja käsidesiä on saatavilla jokaisessa myymälässämme.

Suosittelemme käyttämään maskia. Henkilökuntamme on ohjeistettu suojautumaan maskeillaSuosittelemme myös asiakkaillemme maskin käyttöä aina asioidessamme myymälöissämme. Jokaisessa myymälässämme on tarjolla maskeja. 

Muistetaan isommat turvavälit. Koronavirus muuntuu ja voi tarttua yhä helpommin - muistetaan turvavälit myös myymälöissä! Myymälöissämme on tilaa riittävästi, jotta asiakkaamme ja työntekijämme voivat helposti pitää tarvittavat turvavälit toisiinsa.

Huomioidaan toisemme ja pidetään huoli toisistamme, jotta asiointi on kaikille turvallista!

Myynnissä olevat ja myydyt autot

Desinfioimme sekä koeajettavien, että myytyjen autojen ohjauspyörän ja vaihdekepin ennen auton luovuttamista asiakkaillemme. Henkilöstömme noudattaa tarkoin sekä työterveyslääkäriemme, että viranomaisten ohjeita ja määräyksiä.

Tarjoamme turvallista ja mutkatonta palvelua kaikissa auton myyntiin ja ostoon liittyvissä asioissa. Kamuxilla voit katsoa tarpeisiisi sopivan auton verkkosivujemme laajasta valikoimasta ja me hoidamme halutessasi koko kaupat etänä ja sinun ei tarvitse käydä liikkeessämme laisinkaan. 

Palvelemme chatissa, netissä ja puhelimitse aamusta iltaan

Kamuxilta ostaminen on turvallista ja helppoa – myös kokonaan etänä. Voit ostaa yli 5000 auton valikoimastamme auton myös chatissa, netissä tai puhelimessa.

Toimi näin

  1. Valitse mieleisesi auto autohaustamme. Ole yhteydessä myyjämme joko chatin kautta, puhelimitse tai suoraan netistä jättämällä soitto- tai tarjouspyyntö
  2. Myyjämme ottaa sinuun nopeasti yhteyttä. Saat tarkemmat tiedot sinua kiinnostavasta autosta ja sen kunnosta, sen huoltohistoriasta ja varustelusta. Pyydä koeajoa tai kotiintoimitusta!
  3. Myyjämme antaa sinulle samalla - chatissa, sähköpostitse tai puhelimitse - markkinahintaisen tarjouksen nykyisestä autostasi. Sovi myyjän kanssa edullisista autokaupoista!
  4. Valitse sinulle sopivin rahoitusmalli. Myyjämme antaa sinulle tarjouksen myös edullisesta Kamux Plus -palvelusta, rahoituksesta ja Kamux Kaskosta.

Toivotamme sinut tervetulleeksi edullisemmille autokaupoille - niin etänä kuin myymälöihimme!