Varaa tai osta netissä - ilmainen kotiinkuljetus kotiovellesi!

Me Kamuxilla haluamme tehdä auton ostamisen helpoksi ja turvalliseksi - myös etänä. Autokaupat on mahdollista tehdä kokonaan etänä chatissa, verkossa tai puhelimitse - ilmaisella kotiintoimituksella! Sinua kiinnostavan auton varaaminen netissä onnistuu helposti verkkosivujemme kautta. Jos haluat olla varma, ettei kukaan muu pääse käsiksi tiettyyn autoon ennen sinua, varaa auto!

Valitse sinulle sopivin asiointitapa

Myymälämme palvelevat sinua ympäri Suomen! Henkilökuntamme on helposti tavoitettavissa joko suoraan puhelimitse, netissä tai vaikkapa chatilla. Chat palvelee Kamuxilla aamusta iltaan, myös myymälöiden aukioloaikojen ulkopuolella.

Auton voi ostaa netistä - tarjoamme rahoituskumppanimme OP:n sähköisen rahoituspalvelun, jolla saat rahoituksen autollesi helposti ja vaivatta - jopa käymättä myymälässä. Auto voidaan toimittaa kotiisi minne tahansa Suomessa. Automme liikkuvat nopeasti - jos haluat varmistaa, etteivät muut pääse käsiksi mieleiseesi autoon, suosittelemme varauksen tekemistä verkossa.

Näin auton varaaminen nettikaupastamme toimii

Voit varata haluamasi auton maksamalla 200 euron varausmaksun. Maksettuasi varausmaksun, poistamme auton myynnistä verkosta kauppojen tekoa varten. Näin muut eivät pääse käsiksi uuteen autoosi! Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian sen jälkeen kun olemme saaneet tiedon varauksestasi. Tämän jälkeen voit sopia myyjämme kanssa sopivan ajankohdan auton koeajoon tai kotiinkuljetukseen. Maksettuasi varausmaksun saat hetken päästä varausvahvistuksen sähköpostiisi.

  1. Tee varaus kiinnostavasta autosta nettisivuillamme

  2. Myyjämme ottaa sinuun mahdollisimman pian yhteyttä

  3. Myyjämme kertoo sinulle auton tiedot ja kunnon – sekä sovitte mahdollisen vaihtoautosi välirahan

  4. Sovitte myyjän kanssa auton koeajosta tai kotiintoimituksestaOhjeet helppoon ja turvalliseen kotiintoimitukseen

Tuomme minkä tahansa Kamux-myymälän auton nyt ilmaiseksi suoraan kotiovellesi tai vaikka työpaikallesi, haluamasi mukaan. Kamux-kotiintoimitus on turvallinen, sillä kotiintoimitetuilla autoilla on 14 vuorokauden palautusoikeus, joka alkaa toimituspäivästä

  1. Valitse sinua kiinnostava auto autohausta. Soita, lähetä tarjouspyyntö tai chattaa myyjällemme.
  2. Myyjämme antaa sinua kiinnostavasta autosta perusteellisen ammattilaisen tekemän selvityksen. Kerro mahdollisen vaihtoautosi tiedot tarkasti: tämän jälkeen määritellään väliraha.
  3. Kaupat tehdään esimerkiksi puhelimen tai sähköpostin välityksellä.
  4. Auto toimitetaan kotiisi, ja voit koeajaa ja tarkastaa auton.

Kotiintoimituksen etuja

Asiakas voi valita haluaako autonsa toimitettuna suoraan kotiovelle tai työpaikalle

Kotiintoimitus-kauppa on turvallinen, sillä kotiintoimitetuilla autoilla on 14 vrk palautusoikeus, joka alkaa toimituspäivästä.

Kamux Kotiintoimitus-autokauppoja on tehty jo tuhansia!

Kotiintoimitus-kauppa perustuu molemminpuoliseen luottamukseen. Kysy tarkemmat Kamux Kotiintoimitusehdot Kamuxin myyjältä.


Kenelle kotiintoimituksena tehty autokauppa sopii?

Auton kotiintoimitus on helppo ja turvallinen tapa ostaa auto - ja sopii kaikille. Erityisesti kotiintoimitus-palvelumme sopii niille, jotka asuvat haja-asutusalueella kaukana autoliikkeistä sekä heille, keillä myös mahdolliset kiireet ja tärkeät menot vievät aikaa, eikä aina ole aikaa kierrellä eri liikkeissä etsimässä sopivaa autoa. Kotiintoimitus-palvelumme sopii myös, jos haluat turvallista ja mutkatonta palvelua kaikissa auton myyntiin ja ostoon liittyvissä asioissa. Kamuxilla voit katsoa tarpeisiisi sopivan auton verkkosivujemme laajasta valikoimasta. Me hoidamme halutessasi koko kaupat etänä ja sinun ei tarvitse käydä liikkeessämme laisinkaan. Helppoa ja mutkatonta!