Meille kamuxlaisille jokainen asiakas on tärkeä ja haluammekin tarjota markkinoiden parasta asiakaspalvelua auton ostajille. Olemme myyneet historiamme aikana jo lähes 200 000 käytettyä autoa ja kattavan kokemuksemme ansiosta osaamme ottaa huomioon asiakkaiden yksilölliset autotarpeet ja tarjota hyvän kokemuksen autokaupasta. Uskomme, että auto tulee ostaa aina tarpeeseen ja se, mikä auto kenellekin sopii, on yksilöllistä. Yhdistämme kokemuksella oikean auton ja asiakkaan.


Laajan yli 4 000 auton valikoimamme ansiosta asiakas löytää meiltä aina tarpeisiinsa sopivan auton. Autot liikkuvat ketterästi myymälöidemme välillä ja voitkin tilata auton vaikka toiselta puolelta Suomea juuri sinua lähimpään Kamux-liikkeeseen. Asiakkaiden Kamux-kokemusta parantaa entisestään se, että kauttamme auton saa hankittua myös Ruotsista tai Saksasta helposti ja vaivattomasti. Jos omalla paikkakunnallasi ei vielä ole Kamux-myymälää, voit ostaa auton myös verkosta ja toimitamme auton suoraan kotiovellesi.Asiakkaiden kokemuksia Kamuxista


Keräämme jatkuvasti asiakaspalautetta ja haluamme kuulla asiakkaiden kokemuksia meillä asioinnista. Asiakkaiden kokemukset toimivat ohjenuorana, jonka avulla voimme kehittää palveluamme. Suurin osa asiakkaistamme onkin erittäin tyytyväisiä Kamuxin tarjoamaan palveluun.


"Asionti oli erittäin helppoa ja myyjä ammattitaitoinen, kaiken kaikkiaan helppoa. Kiitos."


"Autokaupat tehtiin eilen nopealla sykkeellä (olen hyvin dynaaminen ja päätin auton hankinnasta pääsiäisenä. Heti ensimmäisenä arkipäivänä sain tarjouksen, jonka jälkeen kävimme myyjän kanssa sähköpostineuvotteluja ja olimme yhteydessä puhelimitse. Omasta mielestäni kaupat ja ostotapahtuman hoitaminen on ensiluokkaisen hienosti hoidettu ja oma kiireinen aikatauluni huomioitiin hyvin. Myyjä oli asiakaslähtöinen ja asiansa osaava."


"Asenne hyvä, tahto tehdä kauppaa! Tämä oli viides Kamuxilta ostamani auto, ja kolmas auto minkä ostin samalta myyjältä! Kysyin aluksi toista autoa, siitä puuttui huoltohistoria, mutta myyjä etsi Oulusta auton jossa speksit täyttyivät! Kaupat tehtiin lauantaina ja maanantaina auto oli minulla pestynä ja renkaat vaihdettua! Palvelu oli todella hyvää ja nopeaa!"


"Hyvää ja ammattitaitoista palvelua. Aukioloajoista osataan joustaa tarpeen vaatiessa. Erityiskiitokset myyjälle, joka osasi kertoa ja palvella erinomaisesti, jousti kellonajoissa ja teki kaikkensa jotta meidän autokaupat sujuisi viimeisen päälle. Kiitos!"


"Naisena sain harvinaisen asiallista palvelua (yleensä minulle puhutaan auton väristä...)"


"Kamuxilla on todella hyvä autovalikoima ja asioin Mikkelin liikkeessä, siellä on todella mukava ja palveleva henkilökunta. Olen todella tyytyväinen saamaani palveluun ja ostin aivan eri auton minkä olin ostamassa. Myyjä suositteli kokeilemaan toista merkkiä ja siihen päädyin vaikka se ei olekaan kuulunut koskaan minun merkkivalikoimaani."


"Asioimme mieheni kanssa yhdessä Kamuxilla Malmilla. Minä olin ostamassa autoa ja mieheni oli mukana henkisenä tukena. Aikaisempien kokemusten mukaan (muut autokaupat) automyyjät ovat keskustelleet vain mukanani olleen miehen kanssa ja ohittaneet minut (ostajan / nainen) täysin. Kamuxilla minut kohdattiin arvostetusti ja myyjä kohdisti puheensa minulle sekä miehelleni. Kaupat tehtiin nopeasti ja helposti, kaikki sujui hyvin. Olemme tyytyväisiä palveluun."


"Loistavaa palvelua, katson seuraavan auton hankinnan ollessa ajankohtainen ensin Kamuxin valikoiman läpi."


"Myyjä palveli meitä useaan otteeseen whatsApp:in kautta sekä puhelimitse. Hän oli hyvin kärsivällinen ja avulias eikä tullut missään vaiheessa sellaista tunnetta, että meille tyrkytettäisiin jotain vasten tahtoa. Halusimme, että saatte tietää, miten tyytyväisiä olimme palveluun, vaikka asioiminen näin virtuaalisessa muodossa olikin meille vierasta. Hienoa asiakaspalvelua ja myyntityötä - sillä kaupat tuli."


"Vaihtoautoista maksetaan realistinen, mutta auton vaihtajallekin mukava hinta, joka usein vaikuttaa siihen autonvaihtopäätökseen. Hienoa myös se, ettei käsirahaa välttämättä edes tarvita auton oston yhteydessä. Myös Kamux + turva on todella hyvä asia!"